Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Ben Kökten Günahkar Oldum zaten. Sabir tasina döndüm o deil müsterilere sert davranmaya basladim.

Samsung Galaxy 3.5 ile Gönderildi

---> Yönetim Sohbet

Kökten kaldıramasakta biraz önüne geçelim.
Siyaset konuları en azından sadece tartışma bölümünde tartışılsın. karşıt görüşler illaki olacak ama bütün forumu boğmanın anlamı yok.

Semih duyuru bölümünde bir uyarı yaparsan genel olarak bizde o uyarıyla tartışmaya meyilli kişileri uyararak birazda olsa azalta biliriz diye düşünüyorum.

---> Yönetim Sohbet

Faydasi olmaz yilmaz millet gergin baksana konu seni ilgilendiriomu yazmiz manyagin biri. Bendemi bi sorun var çekiyormuyum anlayamadim

---> Yönetim Sohbet

Faydasi olmaz yilmaz millet gergin baksana konu seni ilgilendiriomu yazmiz manyagin biri. Bendemi bi sorun var çekiyormuyum anlayamadim

Gördüm 3 mesajda bulmuş seni :)

Konuları takipteyim seviyeyi aşan olursa mudahale edicem ama takip ederken ben sinir oluyorum aynı şeyleri konuşup duruyorlar.

---> Yönetim Sohbet

Bilmiyolarmı sanki illa biri gelip uyaracak öyle görmezden geliyorlar.

Doğru.. Ama Renk Puntoların Etkili Olduğuna Şahit Oldum Daha Önce.

Kimsenin tartışma , hakaret yüzünden ban yemesini de istemiyorum.

Sürekli uyarı da insanı sıkar ama ya.

Neyse.

İlla ki etkili bir yöntem bulunur kabul görür.

---> Yönetim Sohbet

Doğru.. Ama Renk Puntoların Etkili Olduğuna Şahit Oldum Daha Önce.

Kimsenin tartışma , hakaret yüzünden ban yemesini de istemiyorum.

Sürekli uyarı da insanı sıkar ama ya.

Neyse.

İlla ki etkili bir yöntem bulunur kabul görür.

Bakalım şimdi olaylar sıcak sakinleşirler belki.

---> Yönetim Sohbet

yeşilin girdiği her tartışma konusunda en az bir kişi banlanıyor, bence artık merhametin bi' sınırı olsa iyi olacak.
kusura bakmayın, yazmak zorunda hissettim bunu kendimi.
daha önce ne konuştunuz bu konuda kaçırmışımdır bilemem ama, insanları kışkırtıyorlar sonra başkaları banlanıyor.
iyi forumlar yönetim..
edit:
tartışmadan bıktım artık ben,
tartışma mesajları okumaktan da
mecliste yeterince birbirlerine giriyor herkes zaten.

---> Yönetim Sohbet

Eda Dogrudan Bana Yine Bu Galiba. Hayirdir Sizin Sorununuz Nedir Allah Askina? Kime Merhamet Etmisiz? Yesil Benim Babamin Oglumu? Birakin Bu Ayaklari Artik! Burda Kimse Gormuyor Bizi Dürüst Olun. Seninle Ayni Görüste Olsa Hala Yesil mi Diyeceksin??? Mavi Sucsuzmu Her Haber Haber Konusunda Cevap Hakki dogacak Yorumda Bulunacak Eee Yesil Cevap Verecek veya 35bucuk Cevap verecek eee ortami geriyorlar. Birbirimizi kandirmayi birakalim rica ediyorum.. haber.konularini bi gez mavinin cevap verilmemis bir dunya mesaji var adamin. Kim kistirci allah askina?

---> Yönetim Sohbet

o an aklıma yeşil geldiği için onu söyledim, sadece sana yönelik değildi, bende çok fazla alttan aldım yeşilin davranışlarını
mavikaleminde yorumları dediğin gibi
özür dilerim
bu kadar kızacağını bilsem konuyu açmazdım bile

---> Yönetim Sohbet

Bana Yonelik Deildi Oylemi?? Birak Hala Birbirimizi kandirma cabasindayiz. Yesili banlayalimmi diye anket acsam herkes evet oyu verir. Sirf gorusu yuzunden zarar verdigi icin deil. Ben bu forumda cok adam banladim kimse emin olun vazgecilmez deil. Yesilde deil ama ortada suc yok. Ve bu zamana kadar siyasetten banladiklarimin hepsi uyelere hakaretten. Gosterin bitane basbakana hakaretten banlanan adam. Resmen herkes yesili savundugumu ima etmeye basladi bu forumda

---> Yönetim Sohbet

semih, bu kadar düşük davranabileceğimi düşüneceğin aklıma gelmezdi yalan söyleyecek karakterde değilim, evet sana yönelik değil
kendime yönelik, ayşegüle yönelik belkide, belki başka bir yöneticiye ama direk bir kişiye değil sadece çok fazla alttan aldığımı hissettim ve yazdım o kadar
yemin ediyorum şurda sana ithafen yazmadım ben o yorumu ya
yeşille ilgili çok fazla şey yazıldı tamam zamanında banlansın istendi tamam görüşlerimiz belki aynı değil ona da tamam
ondan haz etmiyorum ona da tamam
ama ben sana yeşili banlayalım demedim sadece alttan fazla almaya başladığımızı hissettim ki o mesajdan önce yeşille ilgili şu konuya yazdıgım tek bir mesaj yok
rica ediyorum yanlış düşünme kimseyi kandırmaya çalışıyor değilim ben ya sadece düsündüklerimi söyledim siyaset çok fazla zarar veriyor bu foruma ve yeşilde fazla göze batıyor o konuda o kadar tüm anlatmaya çalıştığım bu.
altı üstü bir forumdayız ya isteyen istediğini düşünür, benim yeşili örnek göstermem hataydı belkide
haklısın semih abartmışımdır özür dilerim gerçekten.
samimiyetime inanmıyorsan benim yapabileceğim bir şey kalmadı. sürekli kendimi tekrarlamak istemiyorum bu kadar diyeceklerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri