Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Gençler ne oluyor yahu :D
Yeşil okadar tehlikeli bir karaketr değildir..Zararsızdır..Hangi ara bu kadar polemik konus oldu ,bilemedim...

---> Yönetim Sohbet

Eda Burda Yonetimde Yesili Benim Savundugum Defalarca Aysegul tarafindan belirtildi. Aysegul sana tekrar tartismak.icin demiorum.o konuyu seninle.hallettik yanlis anlama lutfen. Yonetimde yesili alttan alanda yok emin ol. Herneyse sana forumda yesile ters bisey dedin diyen olmadi. Neyse

Samsung Galaxy 3.5 ile Gönderildi

---> Yönetim Sohbet

yeşil i severim masum bir kız ama kiziyorum da o da bunun farkında..
nedeni siyasi görüşü değil kesinlikle.

ben her konuda siyasi tartışma olmasından bunu belli kişilerin yapmasindan rahatsızim sadece.

siyasi sebeple kimse ile tartışmam olmadı.
herkes kendine görüşünde.

şu da var ki Allah için diyorum
yeşil ile siyasi görüşüm aynı olmasada hiç hakaret ettiğini görmedim üyelere.

kızın kiskirtildgi dogru ama cevap vermemekte kendi elinde.

sakin olmakta fayda var.

---> Yönetim Sohbet

Gençler ne oluyor yahu :D
Yeşil okadar tehlikeli bir karaketr değildir..Zararsızdır..Hangi ara bu kadar polemik konus oldu ,bilemedim...

Hocam Sorun yesil deil zaten. Yesilin siyasi gorusu. Yani artik bu alttan alma sunu yapma imalar laflar oyle bir hal aldiki gercekten ne susacak sabir nede dayanacak guc kaldi bende

---> Yönetim Sohbet

yeşil i severim masum bir kız ama kiziyorum da o da bunun farkında..
nedeni siyasi görüşü değil kesinlikle.

ben her konuda siyasi tartışma olmasından bunu belli kişilerin yapmasindan rahatsızim sadece.

siyasi sebeple kimse ile tartışmam olmadı.
herkes kendine görüşünde.

şu da var ki Allah için diyorum
yeşil ile siyasi görüşüm aynı olmasada hiç hakaret ettiğini görmedim üyelere.

kızın kiskirtildgi dogru ama cevap vermemekte kendi elinde.

sakin olmakta fayda var.

Tesekkur ederim. Cevap hakki dogacak sekilde cevap verildiginde cevap vermemek elde.olmuyo aysegul.

---> Yönetim Sohbet

Hocam yeşil,aslında iyi biridir sadece fazla seviyor tayyip amca yı,ben onu ,kafam güzelken de dinledim,ayıkkende...ara da pek fark göremedim,napsın onunda dünyası öyle güzel :D

Hocam Kimsenin Siyasi gorusu kimseyi ilgilendirmez sevsin veya sevmesin. Ama.ortada.banlamak icin sebep yok kimseye hakaret yok tartisti diye adam kimi banlamisimki onu banlamayim yahu bunu kabul edemiorum

---> Yönetim Sohbet

kızmayin ama :)

Akın i salalim yesilin üstüne :)

o üstesinden gelir

[MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION]

şaka yapıyorum lütfen ciddiye almayin

---> Yönetim Sohbet

Eda Burda Yonetimde Yesili Benim Savundugum Defalarca Aysegul tarafindan belirtildi. Aysegul sana tekrar tartismak.icin demiorum.o konuyu seninle.hallettik yanlis anlama lutfen. Yonetimde yesili alttan alanda yok emin ol. Herneyse sana forumda yesile ters bisey dedin diyen olmadi. Neyse

Pekâlâ, sürç-i lisan ettiysem affola.. iyi forumlar, iyi geceler.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]

hocam isteği göremedim bendemi bir sorun var acaba?

---> Yönetim Sohbet

sEmih
KZyYZ0.jpg
kaldırmak istiyorum ama yapamıyorum rüca etsem sen yaparmısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri