![]() |
![]() |
Gençler ne oluyor yahu
Yeşil okadar tehlikeli bir karaketr değildir..Zararsızdır..Hangi ara bu kadar polemik konus oldu ,bilemedim...
Hocam Sorun yesil deil zaten. i
yeşil i severim masum bir kız ama kiziyorum da o da bunun farkında..
nedeni siyasi görüşü değil kesinlikle.
ben her konuda siyasi tartışma olmasından bunu belli kişilerin yapmasindan rahatsızim sadece.
siyasi sebeple kimse ile tartışmam olmadı.
herkes kendine görüşünde.
şu da var ki Allah için diyorum
yeşil ile siyasi görüşüm aynı olmasada hiç hakaret ettiğini görmedim üyelere.
kızın kiskirtildgi dogru ama cevap vermemekte kendi elinde.
sakin olmakta fayda var.
Hocam yeşil,aslında iyi biridir sadece fazla seviyor tayyip amca yı,ben onu ,kafam güzelken de dinledim,ayıkkende...ara da pek fark göremedim,napsın onunda dünyası öyle güzel![]()
Pekâlâ, sürç-i lisan ettiysem affola.. iyi forumlar, iyi geceler.Eda Burda Yonetimde Yesili Benim Savundugum Defalarca Aysegul tarafindan belirtildi. Aysegul sana tekrar tartismak.icin demiorum.o konuyu seninle.hallettik yanlis anlama lutfen. Yonetimde yesili alttan alanda yok emin ol. Herneyse sana forumda yesile ters bisey dedin diyen olmadi. Neyse
Samsung Galaxy 3.5 ile Gönderildi
Haklisin yilmaz yarin yonetim olarak bu.konuyu.konusalim cigrindan cikti cunku ben dukkani kapatmadan bir karar verelim ve kapatacaksak.bolumleri.kapatalim
Samsung Galaxy 3.5 ile Gönderildi
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
hocam isteği göremedim bendemi bir sorun var acaba?
kızmayin ama![]()
Akın i salalim yesilin üstüne![]()
o üstesinden gelir
şaka yapıyorum lütfen ciddiye almayin
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.