Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

ne forummuşuz be (ki) bu kadar çok konuşuluyoruz demek kim bilir belki bilmediğimiz bir kaçtane daha forum vardır öyle konuşulduğumuz değilmi xD forumun büyüklüğü burdan belli zaten ;)

---> Yönetim Sohbet

Rideri Tanımam.. Stinko'yu severim tanırım ama hatasını kabul ediyordu sanırım..

Ya Akın. Akındı dimi ? xD

Daha önce Madrid Konusunu Biliyorsun GS 6 - 1 Yenildiğinde Fenerliler Olsun Bjk liler olsun Bir çok yorum yaptılar ..

Konuya bak bi hangi gs li yönetici yorum yazmış o sataşmalara kim karışmış

Gs 'li yöneticiler belli zaten Ben , Böcek , Bluee , Fatih ,, Eda ..

Daha Öncesi Yine Fener Forumda yaşandı.. Fenerli Yöneticiler Karışmadı Olaya..

Anlamıyorum Taraftarıyız Diye mi Tutmuşuz onları da kayırmışız ..

Konu'nun bu olduğunuda sanmıyorum ama .. Amaç üye toplamaksa zaten gereken ceza yapanlara verilmiş.

Kaldı ki Daha 3 günlk üyesin kalkmış hangi birimizin karakterini bilmişsinde karaktersiz yöneticiler var diyorsun.

Neyse.

[MENTION=4428]sEmih[/MENTION] acaba bazı kurallar tekrardan gözden geçirilse ? üye kaybından dolayı
hoş gidenlerin yeri yenileri ile doluyor ya neyse

[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] Üye ve Konuklarla İlgileneceğim Bu Hafta Sonu.. Forumda Aktiflik göremeyince bu hafta ilgilenmedim.. Ama Aklımda.

tamam ayşegül ben ilgilenemicem bu seferlik çünkü izmire gidicem pazar sabah'ı 2 haftalına

---> Yönetim Sohbet

baya uye kaybı oldu su yıl ıcınde aktıflesmek ıcın ugrassak ıyı olacak..
zamanında bu sıteye 10kkısıden fazla uye getırdım baya aktıf olan arkadaslarım vardı admınler yuzunden gırmıorlar
hak verıorum bazen bızlerde abartıyoruz.
neyse ben gene cevreme solerım reklamı yaparım ıstyen gelır :D

---> Yönetim Sohbet

Merhaba;

3 Günlük Bir Foruma Girme Sorunu Yaşadım

Sunucu IP Adresimi Banlamış Herneyse

[MENTION=25800]özkan[/MENTION] a Özel Uğraşmalarından Ve Benim İçin Yaptığı Fazla Mesai İçin Teşekkür Eder

Ay Sonu Maaş Bordrosu'na Yaptığı Mesai Yansıtılacaktır.

Var mı Sıkıntı Gençler

---> Yönetim Sohbet

Adminler neyi abartıyor söyle bari de yapanlar için bir uyarı olsun.

Katılıyorum

Lakin Hatırlatmak İstediğim Birşeyler Var.

1 ) Gideni Tutamayız , Hiç Bir Zamanda Gitme Gibi Bir Kelime Etmedik.
2 ) Sanmayın ki Kimse Foruma Sizin İçin Giriyor , Veya Adminler İçin Giriyor.
Menfaat Bitince Forumda İşleride Kalmıyor. Örnek Verecek Olursak Kız Ayarlama , Geyik Sohbet.. Zaten Böyle İnsanların İçimizde İşi Yok.
3 ) Bazı Yerlerde Okudum Burdan Cevap Veriyorum, Biz Eskisi Gibi Facebook Vb İletişim Alma İşlerinin O Kadar Üstüne Düşmüyoruz , Kimsenin Bunu Bahane Etmesinin Anlamı Yok.. En Azından Ben Üstüne Düşmüyorum , Düşsem Kimseye Nefes Aldırmam;)
4 ) Heryerde Olduğu Gibi Forumdada Çakallar Var Geçen Daha 2 Tanesini Banladım. Aramızda Onlarla Samimi Olanlarda Var Farketmez Lakin Burda Yöneticilik , Moderatörlük Yapıyorsan Başka Siteye Girmeni Gerektirecek Birşey Yok. Bırak Yetkini İstediğin Siteye Gir Kimsenin Özel Hayatının Bekçisi Değiliz Ama Kurallarada Ben Nasıl Uyuyorsam Sizde Uyacaksınız.
5 ) Burda Moderatörlük Yapıp Forumdan Banlananları Başka Foruma Çekmek Nasıl Bir Karaktere Sahip Olduğunu Gösterir , Açıkca Söylemiyorum Anlayanlar Anlayacaktır. Sonuçta Herkez Kendine Yakışanı Yapar , Yapmayada Devam Edecektir.
6 ) Üye Kaybı Konusuna Gelince Forumdan O Kadar Çok Kişi Geldi Geçtiki , Emin Olun Günün Birinde Bu Yazıyı Okuyan Sizler , Bu Yazıyı Yazan Ben Bile Unutulacağız. Kaç Tane Forum Kuruldu , Kaç Bin Tane Üyemiz Birtane Üyenin Peşine Takılıp Gitti. En Yakını öZkanın Arkadaşı Hatırlayanlar Vardır Forumpalas. 1 Sene Ya Dayandı Ya Dayanamadı. Ama Biz? 2006 - 2013 Üyeler Gelip Geçicidir. Üyesiz Olur Demiyorum Ama Birkaç Tanesi Burayı Babasının Forumu Sayıp İstediği Gibi At Koşturacak Diye Birşey Yoktur. Herkes Haddini , Forum Kurallarını Bilecek, Uygulayacak. Burası Benim Veya öZkanın Değil Hepimizin Ama Kurallarda Bellidir , Uyulacaktır.
7 ) Kimse Gitmesin Diye Kuralları Yok Sayamayız.

---> Yönetim Sohbet

arkadaşlar ben yarın saba izmire gidiyorym 2 haftalına foruma fazla ilgilenemicem ama fırsat buldukça girmeye çalışacam

şimdi den de kurban bayramınız kutlu olsun

---> Yönetim Sohbet

Burayı Babasının Forumu Sayıp İstediği Gibi At Koşturacak Diye Birşey Yoktur. Herkes Haddini Forum Kurallarını Bilecek Uygulayacak. Burası Benim Veya öZkanın Değil Hepimizin Ama Kurallarda Bellidir Uyulacaktır.

Yürüü Be :R

Anlaşıldı.

+ Tamam Fatih Sorun Yok. Sanada Hayırlı Bayramlar

---> Yönetim Sohbet

Üye Yasaklarken,yasakladığımız kişilerin,geçmişteki hizmetlerini göz önünde de bulunduralım bence..o an ki ruh haliyel yaptığı,söylediği bir cümle yüzünden süresiz yasaklanan arkadaşlarımız oldu

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Aradaın mı hocam ,polisi :D
bi tane de akıllı adam gelsin yaa akşam akaşm :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri