Rideri Tanımam.. Stinko'yu severim tanırım ama hatasını kabul ediyordu sanırım..
Ya Akın. Akındı dimi ? xD
Daha önce Madrid Konusunu Biliyorsun GS 6 - 1 Yenildiğinde Fenerliler Olsun Bjk liler olsun Bir çok yorum yaptılar ..
Konuya bak bi hangi gs li yönetici yorum yazmış o sataşmalara kim karışmış
Gs 'li yöneticiler belli zaten Ben , Böcek , Bluee , Fatih ,, Eda ..
Daha Öncesi Yine Fener Forumda yaşandı.. Fenerli Yöneticiler Karışmadı Olaya..
Anlamıyorum Taraftarıyız Diye mi Tutmuşuz onları da kayırmışız ..
Konu'nun bu olduğunuda sanmıyorum ama .. Amaç üye toplamaksa zaten gereken ceza yapanlara verilmiş.
Kaldı ki Daha 3 günlk üyesin kalkmış hangi birimizin karakterini bilmişsinde karaktersiz yöneticiler var diyorsun.
Neyse.
[MENTION=4428]sEmih[/MENTION] acaba bazı kurallar tekrardan gözden geçirilse ? üye kaybından dolayı
hoş gidenlerin yeri yenileri ile doluyor ya neyse
[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] Üye ve Konuklarla İlgileneceğim Bu Hafta Sonu.. Forumda Aktiflik göremeyince bu hafta ilgilenmedim.. Ama Aklımda.
Adminler neyi abartıyor söyle bari de yapanlar için bir uyarı olsun.
Adminler neyi abartıyor söyle bari de yapanlar için bir uyarı olsun.
Burayı Babasının Forumu Sayıp İstediği Gibi At Koşturacak Diye Birşey Yoktur. Herkes Haddini Forum Kurallarını Bilecek Uygulayacak. Burası Benim Veya öZkanın Değil Hepimizin Ama Kurallarda Bellidir Uyulacaktır.
Yürüü Be :R
Anlaşıldı.
+ Tamam Fatih Sorun Yok. Sanada Hayırlı Bayramlar
kankim ben izmir de olucam foruma fazla giremeye bilirim yarışma olursa katılamam ben
pşşştt arkadaslar kurban bayramı ıcın bır yarısma yapalım mı??
ne yapıcaz en iyi boğa kovalamaca videousu gibimi xD
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
Aradaın mı hocam ,polisi
bi tane de akıllı adam gelsin yaa akşam akaşm
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.