Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Mr.
Emre bugün sohbet bir karıştı ki sorma anlatamam valla Küfürler argolar ohhoooo

Yöneticiler çok karaktersiz,adam kayırıyorlar valla bir soğudum ki şu diğer yerden anlatamam,burada konu kasıp mod mu olsam

bu mr yi bulun bana xD

---> Yönetim Sohbet

ridersofrohan yetkisi alındı.

eğer yetkim neden alındı derse

direk [MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION] yönlendiriyorsunuz.

gerekeni o diyecektir.

---> Yönetim Sohbet

Halletcez Fatih

Herşeyi Halletcez

Herkez Kafasına Göre Takılıyo

Onlarla İlgilenmekteyim

Herşeyi Sokacam Düzene Merak Etme.

---> Yönetim Sohbet

yok ben forumlarda konu bakarken gordum
damla orda bırgul vs
daha cok kısıyı gordum eskı uyelerden mastor falan da var orda

size söyleyen kim

damla mı ?

Mr.
Emre bugün sohbet bir karıştı ki sorma anlatamam valla Küfürler argolar ohhoooo

Yöneticiler çok karaktersiz,adam kayırıyorlar valla bir soğudum ki şu diğer yerden anlatamam,burada konu kasıp mod mu olsam

bu mr yi bulun bana xD

Bizim üyelerin nicklerini almışlar

She`

orda gs li

bizde fb li

bune pehriz bune lahana turşusu diyenin hesabı.

uyelerımızın cogu bı forum sıtesındeler hatta aralarında eskı modlardan bıle var :D

izninizle oha demek istiyorum.

ne kadar karaktersiz olduklarını göstermişler. terbiyesiz lafa bak.

yediği kabı pislemek tabiri bu insanlar için doğru bir tabir olsa gerek.

adam kayırıyormuşuz lafa bak ya.

gerçekten üzücü .. yazık cıx cıx cıx

---> Yönetim Sohbet

üstünüze alınmayın bana demiş.xD

gs bjk macından sonra kartaliçeyle filan olayları olmuştu. birde bir kişiyi banlattırdım yazmıs yüzsüzce.xD

---> Yönetim Sohbet

üstünüze alınmayın bana demiş.xD

gs bjk macından sonra kartaliçeyle filan olayları olmuştu. birde bir kişiyi banlattırdım yazmıs yüzsüzce.xD

Bak Bırakmadın ki Ben göstereyim onlara Karaktersiz Yönetici nasıl olurmuş :M

Senin Yüzünden Sustum :3dth8:

En Azından Azar Yer Kaçarlardı :D

---> Yönetim Sohbet

sıkıntı değil daha yaşı genç umarım ilerde anlar.xD

Valla ben yaş maş bilmem , ağaç yaş iken eğilir .. Yediği Kaba Pisleyenler Her yerde Aynısını Yapar , Bu İster Forum olsun ister Reel hayatta bir bölüm olsun Tutunamaz yer edemezler..

Kalan Sağlar Bizimdir Diyerekten Yola Devam Edeceğiz Artık.

---> Yönetim Sohbet

senin onları azarlaman onları eğecekmiydi huylarından vazmıgececeklerdi sanki xD

hem stinko hemde riderin yüzlerine söyledim ben ne yapmak istediklerini.kendilerine kalmıs artık.

---> Yönetim Sohbet

senin onları azarlaman onları eğecekmiydi huylarından vazmıgececeklerdi sanki xD

hem stinko hemde riderin yüzlerine söyledim ben ne yapmak istediklerini.kendilerine kalmıs artık.

Rideri Tanımam.. Stinko'yu severim tanırım ama hatasını kabul ediyordu sanırım..

Ya Akın. Akındı dimi ? xD

Daha önce Madrid Konusunu Biliyorsun GS 6 - 1 Yenildiğinde Fenerliler Olsun Bjk liler olsun Bir çok yorum yaptılar ..

Konuya bak bi hangi gs li yönetici yorum yazmış o sataşmalara kim karışmış

Gs 'li yöneticiler belli zaten Ben , Böcek , Bluee , Fatih ,, Eda ..

Daha Öncesi Yine Fener Forumda yaşandı.. Fenerli Yöneticiler Karışmadı Olaya..

Anlamıyorum Taraftarıyız Diye mi Tutmuşuz onları da kayırmışız ..

Konu'nun bu olduğunuda sanmıyorum ama .. Amaç üye toplamaksa zaten gereken ceza yapanlara verilmiş.

Kaldı ki Daha 3 günlk üyesin kalkmış hangi birimizin karakterini bilmişsinde karaktersiz yöneticiler var diyorsun.

Neyse.

[MENTION=4428]sEmih[/MENTION] acaba bazı kurallar tekrardan gözden geçirilse ? üye kaybından dolayı
hoş gidenlerin yeri yenileri ile doluyor ya neyse

[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] Üye ve Konuklarla İlgileneceğim Bu Hafta Sonu.. Forumda Aktiflik göremeyince bu hafta ilgilenmedim.. Ama Aklımda.

---> Yönetim Sohbet

rideride tanımam , stinkoyuda.
kartaliçeyi bir günlüğüne banladığımdan dolayı kayırma imasında bulunmuslar ki bana göre stinko ve rider kızın zaafından yararlanıp kuyusunu kazma eylemine düşmüşlerdi.
insanlar konusunda pek yanılmam.

rider;Arkadaş bana "lan" dedi dikkat ederseniz.
Rider çıkıp desenki ben bu arkadaşın banlanmasını istiyorum şu yaptığından daha erkekçe bir durum olur.
Tamam anladık ceza aldırmaya çalısıyorsun.
riderin yorumu;Bir kişiyi banlattım ben,Stinko bile gitti o kalabalıkta xD

bu forumda ben çok gördüm böyle olayları takım kavgasını siyaset kavgasını zamanında bizde çok ettik. baska foruma üye toplayanıda gördük bu ilk değil sonda olmayacak.bizimde arkamızdan sallayan oldu sıkıntı değil biz düzgünce yüze söylemeyi daha uygun bulduk.newcs nin kulakları çınlasın.

diye uzar gider velhasıl kelam hayat sokakta.

---> Yönetim Sohbet

burda ince bir çizgiyle ayırmak gerek olayı.

isteyen herkes istediği yerde takılmakta özgür. my life aynı anda 5 forumdada takılabilir sorun baska yerlerde takılmak değil sorun saygılı bir şekilde çizgiyi kaçırmadan bazı şeylerin bilincinde hareket etmek.

Eğitim nedeni ve bilgisayarımın bozulması ve tamiri yok, yenisi ne zaman alınacagını bilmiyorum bu yüzden yetkimi devretmek istiyorum, kimsenin hakkına girmek istemem.

mesela bunun gibi.

---> Yönetim Sohbet

burda ince bir çizgiyle ayırmak gerek olayı.

isteyen herkes istediği yerde takılmakta özgür. my life aynı anda 5 forumdada takılabilir sorun baska yerlerde takılmak değil sorun saygılı bir şekilde çizgiyi kaçırmadan bazı şeylerin bilincinde hareket etmek.

mesela bunun gibi.

evet anladım.

kendilerini akıllı zannettiler ama malesef. kendilerini kandırdılar sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri