Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION]

Latife bizimkisi bilirsin severim hocam seni...Herşey bir yana da bu ara gündüz,bir kaç...Nasıl derler rock mudur emo mudur şarkılar paylaştın...Twitter da fenomen yaptın beni teşekkür ederim bu arada :D

---> Yönetim Sohbet

@HaDeS emo sayılmaz hocam :I gothic metal grupları daha çok. xD
Rep verdiğin grup rock grup ama. xD

Faydam bulunduysa ne mutlu bana, benim dinlediğim gruplar. xD

---> Yönetim Sohbet

Faydam bulunduysa ne mutlu bana, benim dinlediğim gruplar. xD

Valla hocam ne kadar teşekkür etsem az..Malum yaş bizim eski kuşağız twitter ı da seviyoruz 1-2 yeni kuşaktan arkadaş...O kunulara girdiler Allah'tan sen varmışsın o sırada forumda dedim eda hocam bilir bu işleri senin şarkıların linklerin verdim hepsineee hoopppp:d0d02ce4d8efc76a5c7

Arka kapıdan hepsi....

senin düğünde 1 küçük altın benden vallahi bilesin....:1202bu0:

---> Yönetim Sohbet

Valla hocam ne kadar teşekkür etsem az..Malum yaş bizim eski kuşağız twitter ı da seviyoruz 1-2 yeni kuşaktan arkadaş...O kunulara girdiler Allah'tan sen varmışsın o sırada forumda dedim eda hocam bilir bu işleri senin şarkıların linklerin verdim hepsineee hoopppp:d0d02ce4d8efc76a5c7

Arka kapıdan hepsi....

senin düğünde 1 küçük altın benden vallahi bilesin....:1202bu0:

" Arka kapıdan hepsi? " :vala_02::vala_02::vala_02::vala_02:

Hocam yaş baya genç ama gelecek 70 yılda evlenmeyi sonrasında da yaşamayı düşünmüyorum.. :vala_02:

Ama altını yollamak istediğin zaman açık, bayaaa açık bi adres verebilirim. :kopkop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri