Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

evet beklıorm sarkıyı :D

Sevmek ya da sevmememk ,beğenmek ,ya da beğenmemek zamanı değil...Zaten hayatta yaptığımız her eyleme de,anlam yüklememiz gerekmiyor değil mi ?...
bırakalım bazıları da ,anlamsız kalsın....

BU şarkıyı sevdiğimde ,hayatımda milyonlar yoktu,şimdi varlar ama ben bu şarkıyı yine de seviyorum :D

bEnDen, Size,sizden de gecenin karanlığına inat,gülümseyebilmenize gelsin....

olur mu
?

---> Yönetim Sohbet

Sevmek ya da sevmememk ,beğenmek ,ya da beğenmemek zamanı değil...Zaten hayatta yaptığımız her eyleme de,anlam yüklememiz gerekmiyor değil mi ?...
bırakalım bazıları da ,anlamsız kalsın....

BU şarkıyı sevdiğimde ,hayatımda milyonlar yoktu,şimdi varlar ama ben bu şarkıyı yine de seviyorum :D

bEnDen, Size,sizden de gecenin karanlığına inat,gülümseyebilmenize gelsin....

olur mu
?

eywallah :D

---> Yönetim Sohbet

- - - - - HATIRLATMA - - - - -

[MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION] , [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] , [MENTION=151672]bluee[/MENTION] , [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION], [MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] , [MENTION=42805]HaDeS[/MENTION], [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] , [MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION]

Şunu Avatarıma Koyarmısınız Gibi Başlıklarla Açılan Konular Yasaktır Arkadaşlar.

Hasan Neyse Mehmette Odur.

Hasan Avatarına O Resimi Koyamıyorsa Bir Sebebi Vardır Değil mi?

Bi Kısıtlama Olmasa Sizden Yardım İstemez?

Onun İçin Şu Resimi Avatarıma Koyarmısın Gibi İstekleri Geri Çevrilcektir.

Kim Olursa Olsun , Mod Şu Bu Farketmez YASAK.

Herkezin Limiti Neyse Onu Kullancak.

---> Yönetim Sohbet

Anlaşıldı.

Daha önce bir kaç defa yapmıştım. Ama artık bu tarz istekleri geri çevirip ilgilenmiyorum

Teşekkürler Hatırlatma İçin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri