Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=151672]bluee[/MENTION] Son olarakta online oyun bölümünde Server falan tanıtıyorlar onları banlamıyoruz.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=151672]bluee[/MENTION]

Üyeyi Banladığında Paneldeki Açıklamaya

"Merhaba Reklam Yasaktır.. Ücretli Reklam Vermek İsterseniz Lütfen ozkan[MENTION=111354]ozkanka[/MENTION]raman.com Mail Adresimize Detaylar İçin Mail Atarak Ulaşınız... Üyeliğiniz Durdurulmuştur.. "

bunu yazmayı unutma. ikinci defa düzenledim :R

Çünkü Üye Foruma Girmek İstediğinde Önüne Gelen Ekranda Açıklama Olarak

"Merhaba Reklam Yasaktır.. Ücretli Reklam Vermek İsterseniz Lütfen ozkan[MENTION=111354]ozkanka[/MENTION]raman.com Mail Adresimize Detaylar İçin Mail Atarak Ulaşınız... Üyeliğiniz Durdurulmuştur.. "

yazacak

Örnektir ;

sjh41.png

---> Yönetim Sohbet

Hayır yanlış olmuştur, haber veririm şimdi düzeltmesi için, thundeers var o da moderatördü. :)

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=151672]bluee[/MENTION]

Üyeyi Banladığında Paneldeki Açıklamaya

bunu yazmayı unutma. ikinci defa düzenledim :R

Çünkü Üye Foruma Girmek İstediğinde Önüne Gelen Ekranda Açıklama Olarak

yazacak

Örnektir ;

sjh41.png

tamamdır

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Yıkıcı olmak yerine yapıcı olmayı dene. Sert uslup kullanmak yerine tatlı dilli olmayı dene. "Canım açtığın konuların içeriklerine dikkat etmelisin" yerine senin tehtidvari uyarıların üyeyi forumdan soğutabilir. Tıpkı beni zamanında soğuttuğun gibi.

Adam banlamak kolay üyelerle uğrasmak asıl olay. Uğrasmak istemediğiniz üyeler için kırmızı kalın punto ile banlama tehtidi kullanmak yerine uğraşacak baska birine devredin bana kalsa 10 defa banlamıştım ama teoride ne kadar katı kuralların varsa pratikte daha akılcı olmalı. Daha iyi bölümlere konu açması için uğrasıyorum dünden beri zorum ne bende uyarıyı atar geçerim.

[MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION]

Bu Güne Kadar Yıkıcı Değil Yapıcı Bir Uslup Kullanmışımdır. Tatlı Dilimden Nasibini Alamayan Bir Sen Varsın Malesefki.
Benden Önce Uyarılmış ve Uyarısı Dikkate Alınmamış Bir Yönetici Gördüysem Kırmızı Kalın Puntolarla Uyarımı Yazarım.
Neleriyle Uğraştık .. Karşımda Semih'te Olsa Kırmızı Puntolarla Uyarımı Yaparım
Merak Etme Üye Soğumaz. Daha Dikkatli Olacaktır.
+ Bir Rica Bana Yönetim Sohbetten Yaz Mod Odasından Değil.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri