Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Yok hocam, sağlık olsun, ben uyumaya gidiyorum artık saatler oldu çıkış yapmayalı.
Kendine iyi bak. :Ü

Bazen ,bazı konuları düzenlerken,siteden kaynaklanan bir donma oluyor,sonrasında yeniden girdiğimde ...Herneyse sorun sizin için tamam sa,benim içinde tamamdır hocam...

---> Yönetim Sohbet

ya arkadaslar ben telden gırmeye calısıyorum ama ıp adresım yasaklanmıs dıyor
bırı bakabılır mı??? gercekten sıktı bu olay benı.. her zaman pcden gırmeye sansım yok yardım edersenız sevınırım

[MENTION=4428]sEmih[/MENTION] [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

İp adresini verseydi ona baksaydınız ban listesi temizlemek mantık Li mı

Tüm
Banlilar girecek simdi

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION]
[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION]
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]
[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=154368]Bayan Taruz[/MENTION]
[MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION]

Arkadaşlar Haftanın Üyesi ve Konuğu Önerilerinizi Alayım Pazartesi Günü Güncellenecek

Haftanın Konuğu :

Haftanın Üyesi :

+

Merhaba Reklam Yasaktır.. Ücretli Reklam Vermek İsterseniz Lütfen ozkan[MENTION=111354]ozkanka[/MENTION]raman.com Mail Adresimize Detaylar İçin Mail Atarak Ulaşınız

[MENTION=151672]bluee[/MENTION] , üyeyi banladığında paneldeki açıklamaya sadece REklam yazma bunu kopyala yapıştır.. İlk banın açıklamasını panelde düzenledim tatlım ;)

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Arkadaşlar Haftanın Üyesi ve Konuğu Önerilerinizi Alayım Pazartesi Günü Güncellenecek [/I]

Haftanın Konuğu :

Haftanın Üyesi :

+

[MENTION=151672]bluee[/MENTION] , üyeyi banladığında paneldeki açıklamaya sadece REklam yazma bunu kopyala yapıştır.. İlk banın açıklamasını panelde düzenledim tatlım ;)

Haftanın Konuğu :kartaliçe

Haftanın Üyesi : kartaliçe

tamam tatlım anlaşıldı ;)

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] Şuana kadar idare ettiğiniz için çok teşekkürler fakat giremiyorum görevimi yapamadım ne zamandır mod. alabilirsiniz başkasının hakkını yemiş olmayayım. Teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri