Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

İçi boş tartışmalara girmeyeceğim. Söyleyeceğimi mod odasında söyledim.İlerde forumda title olarak yükselmek isteyenlerde faydalanabilir bizden. Benim ordan yazıp, senin ordan çiçek atıp burdan cevap yazman bile gösteriyor bazı şeyleri.

---> Yönetim Sohbet

Nerede Neyi Yazacağımı .. Nereden Neye Kime Cevap Vereceğimi Gayet İyi Biliyorum.. Mod. Odasında Seninle Böyle Tartışamazdım. Bu da Benim Seviyem İşte.

Tartışmicam Seninle ..

Herkes Biliyor Burada kime Nasıl Davrandığımı..

Şikayetin Var Süper Adminlerle Konuş.

Keyifli Forumlar.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION]
[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION]
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]
[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION]

Arkadaşlar Haftanın Üyesi ve Konuğu Önerilerinizi Alayım Pazartesi Günü Güncellenecek

Haftanın Konuğu :

Haftanın Üyesi :

??

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Banlayan: Innocence & Nymphadora ??

Ayrıca, ben adamın "nicki" bile direkt forum adresine gittiğinden ban konusu açmamıştım??

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION]

mesajlarını sildiğin için senin adını da yazdım problem teşkil ediyorsa sileriz konudan ki sildim.

nick reklama giriyorsa ban konusu açılmıyor mu? yeni alınan bir kararsa nicki reklam olanların konularının açılmaması bu konuda bilgi sahibi değildim.

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=4428]sEmih[/MENTION] [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

Yeni Alınan Kararlar veya Kurallar varsa Bilgi Verir Misiniz ?

Malumunuz 2 ay Boyunca Forumda Aktif Olamadım. Eğer Yeni Alınan Bir Kısım Şeyler Varsa Bunlardan Geri Kaldım..

Mümkünse Bilgi Verebilir misiniz ? :hi:

---> Yönetim Sohbet

@InnoCence
Sanırım anlatamadım yeni bir kural falan yok, banlanan üyenin nicki bir forumda geçiyor, o sitesinin reklamını yaptı bende banladım mesajlarını silip konusunu nicki forum ismi oldugundan açmadım, açarsam reklamı yapan biz olmayacak mıydık zaten?
Anlatabildim mi? Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum...

---> Yönetim Sohbet

@InnoCence
Sanırım anlatamadım yeni bir kural falan yok, banlanan üyenin nicki bir forumda geçiyor, o sitesinin reklamını yaptı bende banladım mesajlarını silip konusunu nicki forum ismi oldugundan açmadım, açarsam reklamı yapan biz olmayacak mıydık zaten?
Anlatabildim mi? Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum...

Anladım canım :cy(19):

[MENTION=4428]sEmih[/MENTION]

hocam buradamısın ? geçenler de bahsettiğim foruma giremem sorunum varya bu sıralar karşıma hep bu ekran çıkıyor bi bilgin varmı ki acep :D

Hızlı resim ekel sitesi de hata veriyor :D
Te Allah'Im yaaa

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri