Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Sayın S.mod. Banlamışsın zaten
Ama keşke onun yazıdğı yoruma yorum yapmasaydın.
neyse banlamışsın zaten tartışma yorumlarınızı silin zatn kendisi gelince
bi konu açar neden banlandım vs. veya seninle uğraşacaktır kendisi eski yönetimden biraz asabidir.

Bişey olmaz birgün banlamışsın.

---> Yönetim Sohbet

Sayın S.mod. Banlamışsın zaten
Ama keşke onun yazıdğı yoruma yorum yapmasaydın.
neyse banlamışsın zaten tartışma yorumlarınızı silin zatn kendisi gelince
bi konu açar neden banlandım vs. veya seninle uğraşacaktır kendisi eski yönetimden biraz asabidir.

Bişey olmaz birgün banlamışsın.

---> Yönetim Sohbet

Sercan Adminim,
Biliyorsunuz dün
''Gereği düşünüldü'' başlığımda argo kullanmıştı,mesajları silindi.
Tayyip başlığında''yerim senin görevini'' hitabını kullandı..
Bugün Kadın Hakları başlığında sen ve senin gibiler atlarsa..hitabını..

Her seferinde henüz eli ekmek tutmamış bir şahsın bu hitapları rencide edici..Ki hayatın ne olduğunu ondan öğrenmeyecek kadar anne ve babayım..
Devam edebilir..Nasıl maktul görevi bıraktıysa benim de bırakmam için..

Ahmet bey istediği için görevdeyim..Eğer onurum zedelenecekse ne etiket isterim ne de ölçüsüzlük..Çünkü insan değerleri için de yaşamalı..

Dikkatli olacağım..Teşekkürler duyarlılığınıza

---> Yönetim Sohbet

Ablacım biraz asabidir dediğim gibi sen bi yorum yaparsın o 3 yorum yapar onun için pek yorum yapmadan siliyoruz veya editliyoruz.

banladığın iyi oldu bişey olmaz.

tartışma msjlarını sildiysen sorun yok.

için rahat olsun

---> Yönetim Sohbet

Sayın Casper,o yazdı ben cevabımı verdimm

Bence kafi..Lütfen başlığı açmayınız artık
Tüm gece onun muhatabı ,oyuncağı mı olacağım..
Buraya görev için geldiysem vaktim harcanmasın bir kişi için

Saygılarımla..

---> Yönetim Sohbet

Sayın Casper,o yazdı ben cevabımı verdimm

Bence kafi..Lütfen başlığı açmayınız artık
Tüm gece onun muhatabı ,oyuncağı mı olacağım..
Buraya görev için geldiysem vaktim harcanmasın bir kişi için

Saygılarımla..

Başlığı ben açmıyordum o açıyordu.

---> Yönetim Sohbet

Forum Kullanımı İle İlgili Konuya Tatil Dönüşü Bakacağız.

Forum İçerisinde Üyelerle Fazla Diyaloğa Girmeyiniz.
Konu İçerilerine Birden Fazla Uyarı Yazmamaya Dikkat Edelim.Aksi Takdir de Konu Kişisel Tartışma Konusuna Döner.
1 Kez Uyarı Verin Tekrarı Haline Forum Kuralları Çercevesinde Gerekli Cezayı Veriniz.Kendinizi Yormaya ve Kasmaya Gerek Yok.

Tüm Yöneticiler Her Konuda Birbirlerine Yardımcı Olsun.Gereksiz Nedenlerden Dolayı Kefiyinizi Kaçırmayın.

Efsunkar Arkadaşımız ; Sanırım Forum da Bir Takım Sıkıntılı Konular Olmuş.Okumaya Çalıştım Hepsini.
Sizin Başınıza Gelenler İnanıyorum ki Tüm Yönetici Arkadaşların da Yeni Görev Aldıklarında Başlarına Gelen Olaylardır.Siz Görevinizi Forumdaki Kurallar Cercevesinde Yaptıgınız Sürece Karşınıza Bir Sıkıntı Çıkmayacaktır.Bu Ben ve Tüm Yönetici Arkadaşlar İçin Geçerlidir. Göreviniz de Başarılar...

Eda ; Super Moderator Görevi Hakkında Konuşuruz Yapman Gerekenleri.Bunun İçin Biraz Beklemen Gerekiyor.Yönetici Arkadaşşlardan Yardım Al Mutlaka.

Görüşmek Üzere...

---> Yönetim Sohbet

Tmm'dir. şifresını bulmus olmalı o uyelık yonetıme aıt bır ozel hesap. suan normale cevırdım zaten..

bu arada

ashli

144570 ashli 00:31, 9th Nov 2011 user.php reputation user id = 54437

Özeti. panelden ne ısın var acaba rep puanlarınla . merak ettım

---> Yönetim Sohbet

Forum Kullanımı İle İlgili Konuya Tatil Dönüşü Bakacağız.

Forum İçerisinde Üyelerle Fazla Diyaloğa Girmeyiniz.
Konu İçerilerine Birden Fazla Uyarı Yazmamaya Dikkat Edelim.Aksi Takdir de Konu Kişisel Tartışma Konusuna Döner.
1 Kez Uyarı Verin Tekrarı Haline Forum Kuralları Çercevesinde Gerekli Cezayı Veriniz.Kendinizi Yormaya ve Kasmaya Gerek Yok.

Tüm Yöneticiler Her Konuda Birbirlerine Yardımcı Olsun.Gereksiz Nedenlerden Dolayı Kefiyinizi Kaçırmayın.

Efsunkar Arkadaşımız ; Sanırım Forum da Bir Takım Sıkıntılı Konular Olmuş.Okumaya Çalıştım Hepsini.
Sizin Başınıza Gelenler İnanıyorum ki Tüm Yönetici Arkadaşların da Yeni Görev Aldıklarında Başlarına Gelen Olaylardır.Siz Görevinizi Forumdaki Kurallar Cercevesinde Yaptıgınız Sürece Karşınıza Bir Sıkıntı Çıkmayacaktır.Bu Ben ve Tüm Yönetici Arkadaşlar İçin Geçerlidir. Göreviniz de Başarılar...

Eda ; Super Moderator Görevi Hakkında Konuşuruz Yapman Gerekenleri.Bunun İçin Biraz Beklemen Gerekiyor.Yönetici Arkadaşşlardan Yardım Al Mutlaka.

Görüşmek Üzere...

Peki..Dikkat edeceğim..Haklısınız ..Teşekkürler

---> Yönetim Sohbet

sevgili özkan
msnimde sorun var açılmıyor büyük bir ihtimal yeni msn alıcam ve bu ne zaman olur bilmiyorum

2.si ygs puanım 400den 300e düştü. bu yüzden internete girme sürem kısıldı...

3.sü bir haftadır yoktum bayram tataili nedeniyle
bilgilerinizee :D

---> Yönetim Sohbet

Sayın efsunkar ;

Üyelerin kısa süreli banlanma konularına yorum yapmazsanız daha iyi olur düşüncesindeyim.

Sebebi ise üye tekrar geldiğinde tartışma konusu çıkarabilir. Kendisi zaten banlandı ama döndüğünde şu anki mevcut hal ve hareketlerine devam edersede süresiz banlanacaktır.

Kolay gelsin.

---> Yönetim Sohbet

Sayın efsunkar ;

Üyelerin kısa süreli banlanma konularına yorum yapmazsanız daha iyi olur düşüncesindeyim.

Sebebi ise üye tekrar geldiğinde tartışma konusu çıkarabilir. Kendisi zaten banlandı ama döndüğünde şu anki mevcut hal ve hareketlerine devam edersede süresiz banlanacaktır.

Kolay gelsin.

Çok isabetli bir karar olmuş..Peki..Yorum yapmayacağım..
Emeğinize teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri