Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Banlanmadan önce ve Banlandıktan Sonra Ahkam Kesenler Daha Sonra Haksız Olduklar İçin Konu Açıyor Nick Geri Almak İçin. Demek ki Haksız Banlanma Olmuyor Forum da.Bunları Onlara Anlatmak Lazım.

Sezen in Nick i Geri Verilirse Diğer Kullanıcılar da Aynı İstekler de Bulanacaklar. Ben Açılmamasından Yanayım.Diğer Arkadaşlar da Düşüncelerini Yazabilirler.

---> Yönetim Sohbet

2 - Sevgili Ozkan abi; konusu hakkında goruslerınız nedır

Onlara karşı yapılan her hoşgörüyü bize karşı kullanıyorlar. Sezen Banlandı Geri geldi eski üye dediniz ses çıkarmadık ttcoast Banlandı yine geldi onada sezenden dolayı ses çıkmadı aynı hoşgörü onada yapıldı ve bu bir kural gibi her banlanan banada hoşgörülü olun diyo :) Bu yüzden ben artık Hoşgörüden yana degilim.

---> Yönetim Sohbet

tamam'dır. bununla ılgılı dusuncelerını ve acıklamarınız sezenın konusuna yaz ahmet. sıte genel sorumlusu olarak yanıt. yanı vekılım. sımdı ona derdımı anlatamam. yogunum.

---> Yönetim Sohbet

birde site hızında fark var mı ?? hızlanma arkadaşlar. bırkac degısıklık yaptım.

---> Yönetim Sohbet

~ Maktûl ~ şifrelerı degıstırılıp gold uye yapılmıstır zevkı kendını banlatmaya calıstıgı ıcın banlamayın kalsın boyle.

---> Yönetim Sohbet

bılıyorum amacı ban yemek zaten zevkı ban yıyemez hakaret ederse sılersın.. sen dogru olanı yaptın sorun yok . ben oylsıne yaptım gıremez zaten :) sadece amacına ulasmasın.

---> Yönetim Sohbet

adaşım) burdan da teşekkür edeyim hatta heryerden edicem dur sen daha ))

---> Yönetim Sohbet

madem bu kız nickini çok seviyor bizde ona bir teklifte buluna biliriz kabul ederse eder etmezse keyfi bilir. hem bundan sonra nickle ilgili konuşmaz. diğer üyelerde bişey diyemez.

eger o nickini gold üye yaparsa açacağımızı diyelim. die düşünüyorum.

bence banlı olan hiçbir üyenin eski nicki verilmesin herkesin dedigi gibi çok banlı üye var herkes aynı şeyi talep edebilir bu konuda herkese karşı adil olamayacaksak kimsenin eski nickini tekrar vermemeliyiz

---> Yönetim Sohbet

Maktul - Pitbullju - Lal - ve concon muydu neydi. Bu Dörtlünün konularına kesinlikle mudahale edilmesin.

---> Yönetim Sohbet

Mektul banlamak istemişti evet.Forumu tamamen bırakmış.
Diğer 3 kişi yüzünden. Kimin eli kimin elinde belli değil anlattıklarına göre.Saçma sapan şeyler işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri