Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Efsunkar Ahmet gelınce yetkı kullanımlarını ogretsın detaylı sana, buraya yazdıklarının hepsını sen yapabılıyorsun ornek sapık konusuna gır.

konuda düzenle yazar bas

duzenleme panelıne

edit yaz yada kaldırıldı yaz.

kayıt et

daha sonra

aynı sayfada Seçenekler menusune bas

Konuyu Kapat a tıkla kıtlenecektır

---> Yönetim Sohbet

Özkan bey,Ahmet Bey anlattı,biliyorum;
lakin benim tasvip etmediğimi belki tasvip ederler diye fikir almak istedim..
Çünkü dün başlıkları kapatmamam istendi,müsamahalı olmam(ki genelde öyleyimdir)

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Resimleri hallediyorum Efsunkar sende anılın konusunu özkanın dediği gibi yap :)

Efsunkar abla küfürlü olan tüm videolar yada yazılar yasak zaten :)

---> Yönetim Sohbet

arkadaşlar, malum bayram. ahmette ızınde. ben de pek gıremıyorum sorun vs yasayan olursa sıte ıle ılgılı ulassın mutlaka bana veya sıteye erısım vs kesılırse haberdar edınız..

www.ozkankaraman.com ıletısım bılgım mevcut

---> Yönetim Sohbet

http://www.duslerforum.org/kadin-haklari-genis-arsiv-t377376.html?t=377376

Sayın Sercan..

Asi'nin bu kadar rahat her başlıkta bazen ortam dışı ve muhatabına haddi aşan ifadelerle yaklaşma rahatlığını ben anlayamıyorum..
Dün bana yazdığı şu idi:

''yerim senin görevini''

Yaşım asiden de büyük olmasına rağmen ben muhatabıma özenle ve saygıyla yaklaşırken
eğer karşımdaki uslupsüz hitabı bir alışkanlığa dönüştürmüşse,ki sanıyorum yeterince hoşgörüldüğü gibi bir kanaati var,
onu yeterince ikaz etmenizi talep ediyorum

Hoşgörü saygısızlığı ve keyfiyeti temsil etmez.

Ki maktul arkadaşımızın da ilk görevi bırakma durumunda tartışma muhatabı Asi idi..Kızcağızın sürekli üstüne giden..
Eski bir üye olabilir,foruma birçok emeği de geçmiş olabilir..Ama kusura bakmasın ki ben kimsenin oyuncağı olamam..Eğer siz buna göz yumarsanız görevinize özen göstermemiş olursunuz değerli adminim..

Ki eğer size ilgili şahıstan rahatsızlığımı birçok kez kez dile getirmeme rağmen devam edecekse bu durumda ben adminlerime güvenimi nasıl duyacağım

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Sen ve senin gibiler atladığı sürece tartısma mahiyetine elbette bürünür şuan olduğu gibi.
Mümkünse elbetteki mümkündür yorumlarımı okumadan geçiniz.
Bilginize.

Bu dördüncü ölçüsüzlüğü idi
Bir gün banladım..
Kişisel yetkimi kullandım..Saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri