Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Şimdi

Hayal , Leylmira , Elsa Bunlardan Biri Online Olduğu An Arkadaşlar Yemin Ediyorum 3'ü Birden Banlayacağım..

O Zaman İnsani Davranışlarımı Görecekler.

Haberiniz Olsun .

---> Yönetim Sohbet

Fatih Ben konuk Oldum Tekrar Yapmazlar :R
SuqArboy aktif değil uzun süredir ve haftanın üyesi olmuştu zaten

Haftanın Konuğu ve Üyesi Önerileri Olanlar Var mı ? ?

Haftanın Konuğu : Puurple - üye olmuştu konuk olabilir.

Haftanın Üyesi : neppox yada SaMuRai

Önerisi Olan ??
Akşam Güncellenmesi Gerekiyor

[MENTION=34643]Vitamin[/MENTION] , [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] , [MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] ,[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION]

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

O Halde de hem Fikiriz ??

Haftanın Konuğu : Puurple

Haftanın Üyesi : SaMuRai

[MENTION=4428]sEmih[/MENTION] ilgilenir misin senin için de uygunsa haftanın üyesi için

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

yok zaten onu yapacak değilim

pire için yorgan yakmadim bu zaman kadar..

kiyamam :(

---> Yönetim Sohbet

Online oluyor son zamanlarda aksatmadan devam ederse aynı tempoda olabilir, istekliymişte. xD
Bu arada sen nasılsın hiç konuşamadık merak ediyorum bazen

---> Yönetim Sohbet

ben iyiyim suan ya şükür
bir kaç sıkıntı vardı birini hallettim ışte.
sen neredesin asıl gerçi dersler falan yoğundur

---> Yönetim Sohbet

Okul bitti, tatildeyiz. Sınıf birincisiyiz. Çok şükür. xD Seneye de okuyalım sonra üniversite. Küçüğüz daha malum. xD
Bu sene sıkıntıdan ders çalıştım galiba, sınav haftası geceleri bakıyordum foruma ama pek aktif değildim görüldü zaten. Şimdi gece 3-4-5 fark etmiyor. xD
Güzel olan tek yanı, istediğim zaman uyuyamıyordum, uyuyamıyordum, uyumuyordum. :| Şimdi istesem şuan bile uyuyabilirim. xD
Başka sıkıntın varsa onlarda hallolur umarım bu arada. Bir şey gördüm hakaretten bahsediyordun, onu merak ettim ama soramadım açıkcası.

---> Yönetim Sohbet

Eee sınıf birincisi olmak kolay değil .. ne güzel başarılı olmana çok sevindim devam eder inşallah hayatın boyunca başarılı olursun .. evet ış sıkıntısi vardı cuma günü karne vermeden önce okulla ilisgimi kestiler.. biraz da maddi sıkıntılar var pek sevmiyorum soylemeyi ama neyse yeni bir okul buldum şükür anlaştım .Yönetim Odası Bölümüne Bakarsin Onun için . konu hakkında pek konuşmak istemiyorumda acikcasi bana ulaşacaktin hani
sohbete çevirdik azar isitcez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri