---> Yönetim Sohbet
Yigiti banlamışsın [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] rep meselesi yüzünden...şaşırmakla birlikte kızdım söylemeden gecemicem biz reklam yapoıldıgında yada bizlerden açıkça msn istendiginde bile üyeyi bire bir uyarmadan banlamıyoruz o kızılateş olsun sürekli videosunu link vererek konu açan beachtürk müdür nedir o üye olsun başkaları olsun her türlü kual ihlaline defalarca tahammül ediyoruz üyeyi etiketleyerek uyarıyoruz ama 5 sefer üst üste rep verdi diye üye banlamak bana hiç adil gelmedi...bu rep meselesinin yasaklandıgını söylemek için üye banlamaya luzum yoktu bir konu açıp bilgilendirebilirdik insanları...3 5 dakika arayla 24 ocakta 5 sefer rep vermiş yigit, dün de 3 sefer vermiş yine zaman aralıklı...özkan 5 seferden fazla kimse rep vermicek demişken ve üyeye hiçbir şekilde bunun yasaklandıgını söylemeden o kadar şeye göz yumup sabredip defalarca üyeleri uyarmaya calışıyorken bu saçma konu yüzünden bir üye banlanıyor ve bu üye benim yalvararak foruma getirdigim kişi...üzülmedim dersem yalan olur üzüldüm ve kızdım, kimseden torpilde istemem bunu herkes bilir ama dedigim gibi o kadar önemli durumlarda bile üyeleri defalarca etiketleyip uyardıgımız halde eger hala ciddiye alınmıyorsak o zaman banlıyoruz...Senin benim hepimizin önünde argo konuşmalar kavgalar herşey oluyor biz araya girip sabrediyoruz en azından ben böyle yapıyorum, üye banlamak bu kadar kolay olmamalıydı bugune kadar kural ihlali yapmayıp kendi kendine takılan bir üyeyi sırf üst üste 5 6 sefer rep verdi diye uyarısız hiçbirşeysiz uzaklaştırmamalıydık ben bunun için burda bulunmuyorum , keşke benim herkesi idare ettigim kadar sizde idare etseydiniz...neyse olan olmuş, ben dün gece ögrendim düşüncelerimi söylemek istedim eger yazmazsam hakkınızda sui zann etmiş olurdum... Ha bu arada haber vereyim Yigit artık gelmiyor foruma..bilginize...banı süresiz yapabilirsiniz...Hayırlı Sabahlar