Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Amin..
Ulaşamıyorum ki, eski msnimin şifresini her zamanki gibi unuttum ama bu defa her zaman olduğu gibi hatırlayamadım. Son açtığıma da iyice yerleştim bu yüzden, ama bunda da pek kimse yok. :/

---> Yönetim Sohbet

Süper mod : Thundeers , ßayan Taruz ise aktif olduğu dönem iyiydi şimdi pek aktif değil.

---> Yönetim Sohbet

Hoşgeldin Emine :R

ADMIRAL Bir Bölümde Moderatör Olmak İstiyordu Sanırım.

Buldum
Sitede sadece modifiye araçlar adına ait bir bölüm var.Fazlada yoğun bir ilgi yok denilebilir.Bölüm başlığı Motorlu Taşıtlar diye değiştirilebilir yada alt bir kategori eklenebilir.Ayrıca arabalar üzerine veya moturlu taşıtlar üzerinede bir video paylaşım yeride bulunmamaktadır.

Saygılar

Tamam bana uyar.İlgilenen fazla kimse yok orda güncellemiş olurum bende..

+ Mylıfe İyi Çalışıyor

---> Yönetim Sohbet

Merhaba Arkadaşlar,

Askerlik işleriyle ilgileniyorum şuan ş.urfa/Ceylanpınardayım. Burda suriye savaşı var kimse dışarıya fazla çıkamıyor, o yüzden giremiyorum nete

1 hafta daha devam edecek, Özkan abi biliyor. Sizde bilin istedim.

---> Yönetim Sohbet

Merhaba Arkadaşlar,

Askerlik işleriyle ilgileniyorum şuan ş.urfa/Ceylanpınardayım. Burda suriye savaşı var kimse dışarıya fazla çıkamıyor, o yüzden giremiyorum nete

1 hafta daha devam edecek, Özkan abi biliyor. Sizde bilin istedim.

[MENTION=34643]Vitamin[/MENTION] Dikkatli Ol Kardeşim Ya.. Allah Yardımcın Olsun.
Girebildikçe Habersiz Bırakma Burayı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri