Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Sevgili Olduklarını biliorum.

ama acık acıkta msn muhabbeti yaptırtmayın

---> Yönetim Sohbet

Bir şeyi merak ediyorum. Flood yapmak yasak bunda hemfikiriz.
Yalnız kişisel sayfalarda Günlüklerde Avatar konularında ve aşk bölümündeki kendilerine özel açtıkları konularda Herkes ''Yöneticiler'' dahil sayfalarca mesaj yazıyo bir günde.
Şimdi uyaralım desem bizim yöneticilerde yapıyo bunu. Göz mü yumalım ne yapalım ?

---> Yönetim Sohbet

Bende Zamanında Onu Çok Düşünmüştüm :s

Ama Arşiv Konuları'nda Sorun Olacağını Sanmıyorum .

[MENTION=4428]sEmih[/MENTION] ve [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] Siz ne diyorsunuz ?

---> Yönetim Sohbet

Yapacak Birşey yk

Dediğim Gibi İpin Ucu Kaçalı Cok Olmuş.

Abartmamak Şartıyla Devam.

---> Yönetim Sohbet

Adam dün konu açtı bügün 195 msj olmuş. ve 10 msj hayırlı olsun demiş 185 msj kendisinin ve devamda edecek.
Belki onun zararı yok ama 5 - 6 kişi böyle msj kassa forum kullanılmaz hale gelir.

---> Yönetim Sohbet

Adamlar aylardır cıkıyor

bir birlerine sadece forumdan ulasabiliyorlarmış

şaka gibi.

[MENTION=4428]sEmih[/MENTION]

:s bilmiyordum doğrusu ben reelde de görüştüklerini zannediyordum.

yok ya öyle email falan da vermiş olamazlar sohbette .

mesaj düzenleme yapamıyorlar . illaki görülürdü.

---> Yönetim Sohbet

@sEmih

:s bilmiyordum doğrusu ben reelde de görüştüklerini zannediyordum.

yok ya öyle email falan da vermiş olamazlar sohbette .

mesaj düzenleme yapamıyorlar . illaki görülürdü.

şimdi burda kimse salağa yatmasın.

yöneticiler toz pembe değil.

kaç kısıyle konustum ben. yonetıcı benı ekledı dıyen buna ayse emıne yılmaz dıger ısmını unuttuklarımda dagıl..

-- uye benı eklıyor faceten bakıyorum 4 ortak arkadas yuh dıyorum nerden tanısyorsunuz bılgım yok ilk xxxx ekledı benı sonra gerısı geldı dıyor
bırde hayal. tum forumla arkadassınız eger kurallar katı olucaksa ılk sızlerı banlamak lazım. bu yuzden ben cektım ıyıce kendımı. semıh geldı askerden artık kafanıza gore yenıden duzenleyın kuralları hatta pm ve face serbest yapalım nası olsa herkes eklıyor bır bırını anlamı yok yanı yonetımde tum aktıf uyeler varsa bırakın uyelerde eklesın bır bırını

---> Yönetim Sohbet

şimdi burda kimse salağa yatmasın.

yöneticiler toz pembe değil.

kaç kısıyle konustum ben. yonetıcı benı ekledı dıyen buna ayse emıne yılmaz dıger ısmını unuttuklarımda dagıl..

-- uye benı eklıyor faceten bakıyorum 4 ortak arkadas yuh dıyorum nerden tanısyorsunuz bılgım yok ilk xxxx ekledı benı sonra gerısı geldı dıyor
bırde hayal. tum forumla arkadassınız eger kurallar katı olucaksa ılk sızlerı banlamak lazım. bu yuzden ben cektım ıyıce kendımı. semıh geldı askerden artık kafanıza gore yenıden duzenleyın kuralları hatta pm ve face serbest yapalım nası olsa herkes eklıyor bır bırını anlamı yok yanı yonetımde tum aktıf uyeler varsa bırakın uyelerde eklesın bır bırını

C'abonBô 'yu Komşumuz Olduğu İçin Kendim Ekledim.
Üyeler Ekliyor Nicklerini de verebilirim.

Daha Dikkatli Olunur. Kurallar Ne ise Ona uyulur bundan sonra şahsım adıma.

---> Yönetim Sohbet

benim fecte üye olarak emine var ayşegüllse yılmaz varyönetici olarak o kadar özkanın bilgisi dalin de.

---> Yönetim Sohbet

Bendede sadece emine ve özkan var.

Ekliyenler olmuştu ama kabul etmedim.

Forumdan verildiğini sanmıyorum, veremezler zaten, forum dışında olanada karışamıyoruz malesef

---> Yönetim Sohbet

saydıgınız ısımlerden bahsetmıyorum ben herkes bılıyor neyın ne oldugunu.
- herneyse gecmıse mazı denır. olan olmus anlamı yok ama cıddı kurallarla devam edıcez kısa vaadede yada kopmle serbest olucak hersey bılgınıze.

---> Yönetim Sohbet

saydıgınız ısımlerden bahsetmıyorum ben herkes bılıyor neyın ne oldugunu.
- herneyse gecmıse mazı denır. olan olmus anlamı yok ama cıddı kurallarla devam edıcez kısa vaadede yada kopmle serbest olucak hersey bılgınıze.

kurallar esneticilecek anladığım kadarıyla
ben de önemli kuralların devamın dan yanayım

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri