Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

saydıgınız ısımlerden bahsetmıyorum ben herkes bılıyor neyın ne oldugunu.
- herneyse gecmıse mazı denır. olan olmus anlamı yok ama cıddı kurallarla devam edıcez kısa vaadede yada kopmle serbest olucak hersey bılgınıze.

Ciddi kurallarla devam taraftarıyım ben diğer türlü forum forumluktan çıkar.

---> Yönetim Sohbet

İsmim geçtigi için bende cevap verme geregi duydum...Ekledigim tek kişi ayşegül...o da ortak arkadaşlarda emine oldugu için ve forumda bir kaç kez benimle tanışmayı ve görmeyi istedigini söyledigi için..ikimizde bayan oldugumuz için en azından kötü bir durum olmayacagı için ekledim...Msn face gibi iletişim kuralları art niyetle kullandıgı için yasak sanıyordum ben, ayşegülü faceye eklemekte bir sıkıntı görmedim kendi açımdan...ha neden sormadın diye sorarsanız da dediginiz gibi herkesin listesi o kadar kalabalıktı ki...neyse dikkat ederim elbette...msn zaten kapanıyormuş facede donduracagım o yüzden benim için kuralların katılıgı sorun olmuyor...hayırlı geceler herkese

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

• Özkan Karaman
    tmm yapıyorum bekleyin.
    bu arada emineyı nerden ekledınız
    19:38
    üye
    sormayın desem :)
    uzun hikaye
    -PAXP-deijE.gif
    Özkan Karaman
    aramızda kalıcak
    üye
    söz mü ama
    -PAXP-deijE.gif
    Özkan Karaman
    söz..
    19:39
    üye
    ilk olarak she
    bana arkadaşlık gönderdi

-PAXP-deijE.gif
    üye
    hıhı
    üye
    sonra emine
    yılmaz
    ve yigit abi

ekledim işte
    -PAXP-deijE.gif
    Özkan Karaman
    nasıl buldular senı pekı ??
    üye
    inanın bilmiyorum
    üye
    daha önceden tanışmıyoruz hiçbiriyle söz verdiniz unutmayın aramızda kalsın..

----------------------------------------

Üye birşeyin bılıncınde değildi ben site sahibiyim. aramızda kalsın dıyor..
üyenin kim olduğunuda biliyorsunuz. ve kesinlikle üyeye gidip demeyin böyle böyle demişssin diye burdakı konuyu dısarı cıkartmayın demesınler arkamızdan iki yüzlü.

- demek istediğim yalan konuşmuyoruz. bunun gibi neleri var anlatan.

- insanlar yuzunuze guluyor bızı ekleyıp bu benı ekledi, şu bana bunu dedi diyor..

- üyeye gelince beni kendi ekledi, sorunu varmış. msn kullanmadıgı ıcın eklemiş. kabul ettım cozdum.

- emıne yonetıcı degıl gıbı gereksız bır yazıda gelmesın, oda admın sayılır aynı pc aynı ev aynı sıteyı paylastıkları ıcın ve zaten yetkılıyydı.

- demek ıstedıgım ılk eklemeler nasıl gerceklesıyor. neden gerceklesıyor hadı bırı ekledı neden hemen herkes kendı ark grubuna alıyor aynı anda tum aktıf uyeler eklı oluyor cozemıyorum..

uzatmıyorum bu konuyu burda kapatıyorum.

---> Yönetim Sohbet

Kuralların kalmasından yanayım yeni üye olupta pm kapalı diye giden çok,forumu diğerlerinden farklı yapan bu kuralardı ilk üye oldugumda benim en çok beğendiğim bu kurallarınızdı işte ciddi bir forum demiştim ,öteki türlü gerisini düşünemiyorum bile bizim çok başımız ağrır gelen mesajlaramı cevap vericez üyelerimi kontol edicez forumumu düşünemiyorum korkunççç ;)

---> Yönetim Sohbet

Susayım susayım diyorum yine de bu kadar iki yüzlülüge karşı susamıyorum...Bu üstte bahsedilen üye, kendisi üye olduktan sonra ufak bir yanlış anlaşılmadan dolayı beni facede bulmuş ve mesaj attı bana...ne demek istediniz o sözünüzle diye...listesinde emine vardı yılmazı bilmiyorum...yanlış anlaşılmayı o gece hallettik..ve ben ondan 1 2 gün sonra faceyi çok kullanmadıgım için dondurdum...Benim listemde yigiti görünce ona mesaj atmış yine forumla alakalı bir konu için...her takıldıgı konuda ona yazınca yigitte bildigi kadarıyla anlatmış , onun cok bilgisi yok zaten biz kendisiyle forum dışında görüştügümüz ve yıllardır tanıştıgımız için bana ulaşıp soruyordu ben ona anlatıyordum o da gidip o üyeye tarif ediyordu...daha sonrada listesine eklemiş...Konu bu...bu konuyu nasıl o beni ekledi bu beni ekledi diye anlatır ki...bana mesaj atınca bile şaşırmıştım 3 günlük üye beni nerden bulup mesaj atıyor diye...bana mesaj atan kendisi yigite yazan kendisi şimdi kalkıp bunlar beni ekledi mi diyor....pes...bu insanlara iyilik yaramıyor gercekten...ne yardımcı oluyorsun anlatıyorsun ki konu açsın forumda sorsun debelensin dursun bize ne...

Konuyu kapatıyorum demişsin özkan , onun üzerine yine yazdım kusura bakma ama içimde kalmasın ve diger arkadaşlarda bundan sonra üyelere inanmasın...sıkıntısı olan ya foruma konu açsın yada direk sana mail atsın...evet olması gereken buymuş...üstteki yazıyı yazman çok iyi oldu

---> Yönetim Sohbet

Düşler Forum Face sayfasındaki paylaşımlarin beğenilmesiyle ekleme yapıyorlar.

acik söylüyorum ben Komsumuz olduğu için Alpi ekledim.

Damla , Gizem , Gaye , Büsra , Fatih kendileri eklemişlerdi . kızlar sorun olmaz diye kabul ettim .

nereden buldun diyince hatirlamiyorum ya da Düşler face sayfası deniyor

Sahsim adına daha dikkatli olacagim :)

kuralların devam etmesinden yanayim

---> Yönetim Sohbet

Bu Arada Yönetici Anketlerini Kapatıp Yenileri mi Açılsa ??

Çok Parça Parça Olmuşlar Sanki. Sürekli Değiştirildiği Güncellendiği İçin Konular :M

Bir Şey Daha 2012'nin Enleri Anketleri Açılabilir mi ? Arkadaşlar

---> Yönetim Sohbet

yönetici anketleri için birşey diyemem nasıl uygun görülürse öylee olsun ama 2012 için farklı anketler olabilir malum bitiyor bir yıl...2012 nin en iyi üyesi, yöneticisi konusu en komik olayı en kötü olayı vs gibi bir çok şey olabilir...önerisi olan varsa ekleme yapabilir..az kaldı artık

bir yaş daha yaşlanıyorum yaw aaa xD buda ayrı bir mevzu ama neyse :p

---> Yönetim Sohbet

2012 Koskaca yılı 1 ay içine alacaklar olmaz die düşünüyorum nice üyeler gelip geçti, zaten enlerin doğru olduğunu sanmıyorum çok saçma geliyor.

2012 Yılını Üyelerin Enleri Seçmek Olmaz.

---> Yönetim Sohbet

2012 enlerinin bende doğru olacağını sanmıyorum üyeler arası kırgınlık olabilir hadi ayın enlerine alışkınlar nede olsa yönetim olarak df üyelerine yeni yıl mesajı ve tşk mesajı vermemiz daha hoş olabilir diye düşündüm ;)

---> Yönetim Sohbet

bu ayperisi ile ulutan ne ayak.

daha önceden tanışmıyorlarmış

iki cicek vermişler

bir birlerine seni seviyorum diyorlar

cocukmu bunlar

---> Yönetim Sohbet

enteresan.

aşkıda cocuk oyuncağı yaptılar.

yemin ederim hayattan soğutuyorlar beni böyleleri.

---> Yönetim Sohbet

bunu daha bugun nil ile konuştuk dışarıdan tanışıyorlar mutlaka dedik...cünkü ayperisi 32 yaşında bildigim kadarı ile 3 gunde sevgili olacak kadar cahil degildir en azından..yani bilmiyorum

---> Yönetim Sohbet

İkisininde konuları var ve 1 aydan faha fazla olmuş üye olalı.

Aynı değiller büyük ihtimal.

Arkadaşlar birbirlerine şifre vermiş olabilirler veya akrabalar aynı IP adresinden girmişlerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri