Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=34643]Vitamin[/MENTION] 2 kere Haftanın Konuğu Yapmıştık Ama İkisinde de İstemedi .

Sen Oldun mu Konuk ?

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=34643]Vitamin[/MENTION] 2 kere Haftanın Konuğu Yapmıştık Ama İkisinde de İstemedi .

Sen Oldun mu Konuk ?

Oldum beni geçin
icon7.gif

---> Yönetim Sohbet

Benim Önerilerim ;

Haftanın Üyesi : ADMİRAL

Haftanın Konuğu : Thundeers

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=34643]Vitamin[/MENTION] Ayrımcılık Yapmadım Yapmamda .

Kaynaktan Aldım Copy+Paste olduğu için düzeltmedim

Ayrıca Spor Genelde Değil konu Galatasaray Forumda..

Diğer Bölümlere de bir bak istersen Galatasaray İsmi nasıl büyük mü küçük mü kullanılıyor ..

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=34643]Vitamin[/MENTION] Git Galatasaray'ın Kendi Resmi Sitesine Bak. Nasıl Yazılmış yazılmamış.

git diğer bölümleride incele bakalım diğer takımların ismi nasıl yazılmış.

yine ayrımcalık yapılmayan forum galatasaray forumları

hayır konu içinde değil yönetimden yaz mümkünse.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=34643]Vitamin[/MENTION] Ayrımcılık Yapmadım Yapmamda .

Kaynaktan Aldım Copy+Paste olduğu için düzeltmedim

Ayrıca Spor Genelde Değil konu Galatasaray Forumda..

Diğer Bölümlere de bir bak istersen Galatasaray İsmi nasıl büyük mü küçük mü kullanılıyor ..

Hiçbir site bu şekilde yazmaz.

Ya canlı skor yazma takip etmiyelim yada yazacaksan ayrımcılık yapmadan yapki tartışma olmasın.

Ben ve Fenerbahçeli arkadaşlarım skoru burdan takip edersek sende gelip orya GOOOOLLLLL yazar FByede bişey yazmazsan sorun çıkar.

Başlık Canlı....

---> Yönetim Sohbet

Hiçbir site bu şekilde yazmaz.

Ya canlı skor yazma takip etmiyelim yada yazacaksan ayrımcılık yapmadan yapki tartışma olmasın.

Ben ve Fenerbahçeli arkadaşlarım skoru burdan takip edersek sende gelip orya GOOOOLLLLL yazar FByede bişey yazmazsan sorun çıkar.

Başlık Canlı....
[MENTION=34643]Vitamin[/MENTION]
Sercan Arkadaşım , Bak Bu Yazı Galatasaray'ın kendi Resmi Sitesinde ki Canlı Yayından Alınma ..

Dikkatli Bakarsan Yazıda ne bir büyültme ne de kalınlaştırma vs var ..

Hiç Bir site bu şekilde yazamaz diyemezsin.

gz5q7.png

Kaldı ki ben yazıyı bu şekilde konu da bırakmadım yine kırmızı renkle belli de ettim..

Ayrımcalık falan Yapsam Rengini Bile Değiştirmezdim , Başlıkta FB değil fb yazardım ..

neyse . düzelttim büyük büyükte yazdım .

---> Yönetim Sohbet

:)

Bak arkadaş.

Adı üstünde galatasaray sitesi. ben ve benim gibiler gitmez girmez oraya.

Forum genel olduğu için gs neyse fbde odur. anlatmaya çalıştığım bu.

Neyse yinede sağol.

---> Yönetim Sohbet

Konuk mylıfe olsun bence, olmamış sanki eski nick tam neydi hatırlayamadım ama

üye de yeşil olmadıysa yeşil olsun dicektim, biraz kıyıda köşede bırakıyoruz bazı üyeleri sanki...üyelere bakıyordum ama 408 hatası izin vermedi) o yüzden yeşil üye oldu mu tam bilmiyorum

---> Yönetim Sohbet

Konuk mylıfe olsun bence, olmamış sanki eski nick tam neydi hatırlayamadım ama

üye de yeşil olmadıysa yeşil olsun dicektim, biraz kıyıda köşede bırakıyoruz bazı üyeleri sanki...üyelere bakıyordum ama 408 hatası izin vermedi) o yüzden yeşil üye oldu mu tam bilmiyorum

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] Olmadı Ablacım Ama 2 Sefer Yaptık Kabul Etmedi. Bizde Hep Erteledik.

Şimdi Kim Olacak Üye ve Konu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri