[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] babamla ilgileniyorum hayal abla evde, anju oldu kalbine bir parça takıldı. Kendini yalnız hissetmesin istiyorum, 2 haftaya toparlar kendini, annem iş yerine gidiyor ona bakıyorum. Dün taburcu oldu evde dinleniyor şimdi doktor 15 güne kendini toparlar demiş kendini, 2 hafta işte. Yoksa buralardayım yatmıyorum :Ü Ama olur bir şey yapabilirsem yaparım.
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] evet, yeni msne geçtim ama nereden ulaştırabilir'im bilmiyorum. Sadece semih ve özkan var.
[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] - geçmiş olsun
[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] - başın sağolsun
- isim vermiyorum çok atarlı konuşmalar göruyorum. kimse bir birine artistlik yapmasın ne burda ne forum içinde.. zaten kaç kişiyiz.. herkes eşit. rütbecilik hissedersem rencide etmek zorunda kalırım rütbeciliği fazlası ile yaparım. bilginize bayanlar.. uyumlu olun bir birinizle. özel sorununuz var isede özelden buluşturalım sizi halledin.. germeyın ne bır bırınızı ne ortamı
--------------------------------------------
Konulardan bahsetmiştim.
tüm yetkililer nerelere ? ne kadar açtı yazabilir mi ??
ivedi bekliyorum..
[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] msn nickleri ve msn avatarlarındaki konuların genelini açtım. Hala da devam ediyorum, bölümlerin ikiside sürekli güncel.
**
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] şimdi geldim ne oldu
[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]
GENEL KONULAR HARİCİNDE
KADIN FORUM BÖLÜMÜ 2013 başlıklı ve etiketli konularla güncelleniyor
wallpaper bölümü
YENİ YIL TEBRİK KARTLARI
Güncellemeye ve yeni konularla devam edicek
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.