Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Yatma meselesi şakaydı zaten kızlar) Edacım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşAllah...hadi siz halledin sorununuzu... bana ihtiyacınız olursa dürtersiniz)

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] babamla ilgileniyorum hayal abla evde, anju oldu kalbine bir parça takıldı. Kendini yalnız hissetmesin istiyorum, 2 haftaya toparlar kendini, annem iş yerine gidiyor ona bakıyorum. Dün taburcu oldu evde dinleniyor şimdi doktor 15 güne kendini toparlar demiş kendini, 2 hafta işte. Yoksa buralardayım yatmıyorum :Ü Ama olur bir şey yapabilirsem yaparım.

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] evet, yeni msne geçtim ama nereden ulaştırabilir'im bilmiyorum. Sadece semih ve özkan var.

Geçmiş Olsun Canım Allah Acil Şifalar Versin.
Ben Özkan ' dan alırım Adresini Email atarım sana

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] [MENTION=154874]leylmira[/MENTION]

teşekkür ederim arkadaşlar..

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] - geçmiş olsun
[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] - başın sağolsun

- isim vermiyorum çok atarlı konuşmalar göruyorum. kimse bir birine artistlik yapmasın ne burda ne forum içinde.. zaten kaç kişiyiz.. herkes eşit. rütbecilik hissedersem rencide etmek zorunda kalırım rütbeciliği fazlası ile yaparım. bilginize bayanlar.. uyumlu olun bir birinizle. özel sorununuz var isede özelden buluşturalım sizi halledin.. germeyın ne bır bırınızı ne ortamı ;)
--------------------------------------------

Konulardan bahsetmiştim.
tüm yetkililer nerelere ? ne kadar açtı yazabilir mi ??

ivedi bekliyorum..

---> Yönetim Sohbet

Sağol Özkan.

Konu konusuna gelecek olursak ben konu açamadım ama açığı kapatırım yakında.

---> Yönetim Sohbet

Özkan Ben Belli Bir Bölüm Belirlemedim ..

Bir Konumun Başlıklağını yeniledim etiket ekledim.

Astroloji bölümünü hallettim , Moda bölümünde konu açtım , Msn bölümünde konu açtım ..

Aklımda Belli Bir Bölüm Yok O Yüzden Site Genelinde Bakınıyorum Konu Açmak İÇin

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] - geçmiş olsun
[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] - başın sağolsun

- isim vermiyorum çok atarlı konuşmalar göruyorum. kimse bir birine artistlik yapmasın ne burda ne forum içinde.. zaten kaç kişiyiz.. herkes eşit. rütbecilik hissedersem rencide etmek zorunda kalırım rütbeciliği fazlası ile yaparım. bilginize bayanlar.. uyumlu olun bir birinizle. özel sorununuz var isede özelden buluşturalım sizi halledin.. germeyın ne bır bırınızı ne ortamı ;)
--------------------------------------------

Konulardan bahsetmiştim.
tüm yetkililer nerelere ? ne kadar açtı yazabilir mi ??

ivedi bekliyorum..

-öZKan-
ben heber bölümüne konu açtım ağırlıklı olarak bazen de spor bölümüne açtım

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] msn nickleri ve msn avatarlarındaki konuların genelini açtım. Hala da devam ediyorum, bölümlerin ikiside sürekli güncel.

**

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] şimdi geldim ne oldu

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] msn nickleri ve msn avatarlarındaki konuların genelini açtım. Hala da devam ediyorum, bölümlerin ikiside sürekli güncel.

**

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] şimdi geldim ne oldu

Küfürlü konular konuşmalar yapan birileri vardı da hallettik :s

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] Ben hiç konu açmadım , evde değilim bugunlerde...akşamları göz atıp gidiyorum belli bir bölüm varmı konu açılacak yoksa ben istedigim bölümlere mi açayım ? bu akşam biraz vaktim var gibi hemen biri bana cevap verirse bu akşam biraz konu açabilirim

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] Ben hiç konu açmadım , evde değilim bugunlerde...akşamları göz atıp gidiyorum belli bir bölüm varmı konu açılacak yoksa ben istedigim bölümlere mi açayım ? bu akşam biraz vaktim var gibi hemen biri bana cevap verirse bu akşam biraz konu açabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri