Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Benim amacım görevimi yapmaktı hatta yardımcı olmaktı ben 1 saat uğraştım bu konuyla senin üstüne bindi bu sefer ben açayım demiştim böyle rahatsızlık vereceğimi düşünmedim üzgünüm

Rahatsız olmadım yanlış anlama :cy(19):
Beni düşünen biri çıktı teşekkür ederim :vala_02:

---> Yönetim Sohbet

Ben anlıcamı anladım çokta samimiydim ama gördümkü benle aynı fikirde değilmişsin burda bir kaç kişini yok benim konum yok senin konum tartışması hiç hoş değil burada yardımlaşmak zorundayız bizim görevimiz buydu

---> Yönetim Sohbet

Bu Zamana Kadar Kimse ile Tartışmadım Böyle Basit Bir Sebepten Dolayı Bundan Sonrada Tartışacak Değilim..

Kolay Gelsin.

---> Yönetim Sohbet

Ayın Enleri ile ilgileniyorum Oylama Konusunu Kapattım. Bugün Sonuçları Hazırladım Konuyu Açacaktım. Açılmış.

Bu sorun yok yani.

Bu nasıl bir düşünce ya :S O konuları açmak yönetimdekilerin görevi değil mi senden önce davrandılar diye niye canını sıkıyorsun ki, ben sıkmadım
Ona bakarsan bana Ozkan o bölüm senin demişti ama baktım sen açıyorsun fırsat vermeden ben bıraktım, ellemedim. Sadece takip ettim bir şey ters gider mi diye
Ama olmadı, eğer başkası açmasın istiyorsan önceden bildir tatlım. :Ü

---> Yönetim Sohbet

Bak canım ben o konuları senin gunlerce bazen haftalarca forumda olmadığın zamanlarda açtım .. ne yani ben yönetici değil miyim sorusunu bende mi sorayim. Konu öyle kalsamiydi yani sen yokken? oysa sonuç açıklama süresi bir kaç gün.
Hayır Dicem ki gunlerce haftalarca yok olsam neyse sorun değil suan da sorun değil zaten. Sorun Yok Eda Tamam canım..

---> Yönetim Sohbet

Ayşegül, Ben seninle polemiğe giremem. Bu yönetimden kimseyle polemiğe girmem, Hadi kolay gelsin.
Al konularını güle güle kendin aç ben karışmıyorum

---> Yönetim Sohbet

Ben Seninle Kaç Kere Polemiğe Girdim Ki ? Şimdi Kalkmış Bana Bu Şekilde Konuşuyorsun..
Şu Güne Kadar Yönetimle Kaç Kere Polemiğe Girmişim Ben ..
Günah Keçisi mi Seçtiniz Geliyorsunuz Üzerime Anlamıyorum..

İyi ki bir söz söyledim ..

Sana da kolay gelsin.

---> Yönetim Sohbet

Senin üzerine gelen yok varsa da ben değilim çünkü sana daha yeni cevap veriyorum, burası yönetimde forumun her hangi bir sorunu hakkında konuşulduğu yer, ya da sadece forum hakkında. Ara da bir de selamlaşılıyor o kadar. Ozkan bu tarz konuşmaları ya da sohbetleri görünce, sayfa sayfa geriye gitmek istemiyordu en son, önemli şeyleri konuşun diyordu. Bende ne ben ne de diğerleri benim veya başkasının yüzünden laf yemesin diye uzatmak istemiyorum. Tartışma yeri değil yani, sende biliyorsun bende o yüzden ben seninle ya da buradan birisiyle tartışmaya, polemiğe girmem diyorum çünkü

Karakterim değil.

Hele böyle basit bir konu da " siz yoktunuz ben vardım " gibi bir şeye cevap veremem, tatsızlık çıkarmak haddim değil. Sana ben polemiğe giriyorsun demedim, ya yanlış okudun ya da yanlış anladın neyse,

iyi akşamlar.

---> Yönetim Sohbet

Sorduğun soruya cevap verdim . Kendi Tavrına da Bak İstersen. Kimseyle polemiğe girdiğim yok.

Bu konuyla ilgili daha fazla da yazmicam Eda.

İyi akşamlar
.

---> Yönetim Sohbet

Kızlar sakin olsun herkes bakalım ne oluyor ?Hiçbiriniz kusura bakmasın ama burada görevliysek ben karışmıyorum deme hakkımız yok hiçbirimizin...Herkes karışacak ve mod odaları ve yönetim odaları da birbirimize bazı şeyleri haber vermek için var...konularda karışıklık olmasın diye birbirimizi bilgilendiririz, sıkıntı olmaz...Kalp kıracak moral bozacak bir durum yok herkes buraya kafa dinlemeye rahatlamaya stres atmaya geliyor çekilmez hale getirmeyin forumu kendinize...

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] canım beni en güzel avatarlı üyeye merve ile ortak yazmışsın ama bence benim nickimi al oradan, cünkü adminlerin diger kategorilerde isminin yazılması yasak , demekki yazan arkadaşlar olmuş yine...ama ismimiz yazılsa bile sonuclarda bizim nickleri yönetici kategorisinin dışında bir yere yazmamak lazım...madem yasak oldugu halde ismimiz yazılıyor o oyu gecersiz saymalıyız diye düşünüyorum

---> Yönetim Sohbet

Kızlar sakin olsun herkes bakalım ne oluyor ?Hiçbiriniz kusura bakmasın ama burada görevliysek ben karışmıyorum deme hakkımız yok hiçbirimizin...Herkes karışacak ve mod odaları ve yönetim odaları da birbirimize bazı şeyleri haber vermek için var...konularda karışıklık olmasın diye birbirimizi bilgilendiririz, sıkıntı olmaz...Kalp kıracak moral bozacak bir durum yok herkes buraya kafa dinlemeye rahatlamaya stres atmaya geliyor çekilmez hale getirmeyin forumu kendinize...

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] canım beni en güzel avatarlı üyeye merve ile ortak yazmışsın ama bence benim nickimi al oradan, cünkü adminlerin diger kategorilerde isminin yazılması yasak , demekki yazan arkadaşlar olmuş yine...ama ismimiz yazılsa bile sonuclarda bizim nickleri yönetici kategorisinin dışında bir yere yazmamak lazım...madem yasak oldugu halde ismimiz yazılıyor o oyu gecersiz saymalıyız diye düşünüyorum

Tamam Ablam Sorun Yok.

Ben Yazmadım ki :s Bakarım Şimdi Ama Dur.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] ağzına sağlık hayal ablam. bana göre de normalde öyle bir şey olmazdı ama, benim konularıma karışma demiş leylmira ya, galiba leylmira sonuçları açıkladığı için ondan önce davranıp. Benim için sorun değildi ama böyle tartışma konusu olacaksa ben ayak bağı olmak istemem açıkçası. Ha, yoksa ben o konuları açmayı seviyorum. Ama sende anla böyle basit bir konu nasıl tartışma konusu oluyor bende mi yanlış var konuyu kimin açtığı çok mu önemli :S

---> Yönetim Sohbet

Tamam Ablam Sorun Yok.

Ben Yazmadım ki :s Bakarım Şimdi Ama Dur.

Ben sen yazdın sandım bende düzeltirdim de konuyu açan kişi düzeltsin diye söylemiştim canım)

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] ağzına sağlık hayal ablam. bana göre de normalde öyle bir şey olmazdı ama, benim konularıma karışma demiş leylmira ya, galiba leylmira sonuçları açıkladığı için ondan önce davranıp. Benim için sorun değildi ama böyle tartışma konusu olacaksa ben ayak bağı olmak istemem açıkçası. Ha, yoksa ben o konuları açmayı seviyorum. Ama sende anla böyle basit bir konu nasıl tartışma konusu oluyor bende mi yanlış var konuyu kimin açtığı çok mu önemli :S

Olur böyle arada ufak yanlış anlamalar canım hepimiz insanız sonucta...Bundan sonraki güncel konuları sırayla açarsınız olmazsa, yada haber veririz birbirimize..mesela benim haftanın konusu bölümü vardı 1 2 aydır ilgilenmedim eger orayı da güncellemek isteyen olursa güzel yorumlar oluyordu biriniz oraya el atabilirsiniz ..ben bazen bu gunlerde oldugu gibi sık sık giremiyorum o yüzden o konu biraz tartışmaya müsait oldugu için takip gerektiriyordu ara verdim, sırayla açabilirsiniz...ayın enleri için yemeyin birbirinizi xD size bir sürü bölüm bulurum ben :p yarışma düşünün hem yatıyorsunuz bugunlerde :3dth8:

---> Yönetim Sohbet

Ben sen yazdın sandım bende düzeltirdim de konuyu açan kişi düzeltsin diye söylemiştim canım)
Olur böyle arada ufak yanlış anlamalar canım hepimiz insanız sonucta...Bundan sonraki güncel konuları sırayla açarsınız olmazsa, yada haber veririz birbirimize..mesela benim haftanın konusu bölümü vardı 1 2 aydır ilgilenmedim eger orayı da güncellemek isteyen olursa güzel yorumlar oluyordu biriniz oraya el atabilirsiniz ..ben bazen bu gunlerde oldugu gibi sık sık giremiyorum o yüzden o konu biraz tartışmaya müsait oldugu için takip gerektiriyordu ara verdim, sırayla açabilirsiniz...ayın enleri için yemeyin birbirinizi xD size bir sürü bölüm bulurum ben :p yarışma düşünün hem yatıyorsunuz bugunlerde :3dth8:

Madem Haber Verilecek Bana Haber Verilsin O Halde Bu Konu Ne Durumda Ne Yapacaksın Diye.

Bana da söylemiştin ama ablam hiç aklıma gelmedi doğrusu. Kafam O kadar dolu ki çocukların şikayetleriyle :s

Yarışma Olarak Şuan GS-FB Ödüllü Skor Tahmini Konusu Var Ama Farklı Düşüncelerde Yer Almalı .
[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION]
Eda en acil kısmından MSN ' ye gir. Unuttmuşsun şifreyi sanırım . Yeni Hesap Aldıysan Bir şekilde Ulaştır Bana . Konuşmamız lazım senle oke ??

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] babamla ilgileniyorum hayal abla evde, anju oldu kalbine bir parça takıldı. Kendini yalnız hissetmesin istiyorum, 2 haftaya toparlar kendini, annem iş yerine gidiyor ona bakıyorum. Dün taburcu oldu evde dinleniyor şimdi doktor 15 güne kendini toparlar demiş kendini, 2 hafta işte. Yoksa buralardayım yatmıyorum :Ü Ama olur bir şey yapabilirsem yaparım.

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] evet, yeni msne geçtim ama nereden ulaştırabilir'im bilmiyorum. Sadece semih ve özkan var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri