Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Bende de normaldi az önce girdigimde bazı konularda kalem resmi vardı şimdi kırmızı kalp...ben hiçbirşeyi değiştirmedim ki

---> Yönetim Sohbet

İmzası da Bana Çok Tanıdık Geliyor :R

Eleştiriye Açık Nasihata Kapalı :R

---> Yönetim Sohbet

valla bilemicem.

türkçeside kıt.

izmirli kızları oldum olası sevmem zati :D

---> Yönetim Sohbet

İmza özkanın şeyinde yazan şey )

bu arada tema şu şekilde benim

g5g14.jpg
[/url][/IMG]

---> Yönetim Sohbet

eSqaL banned..

- bu şüpheyle yaşayamam ben .)

fake cunku. eski üye.

facemı goruyo kız. celıskılı konusmalar sahte kımlık. kendı olarak gelsın gerek yok boyle oyunlara ..

---> Yönetim Sohbet

BoOoo :1a9:
bılmıyorumkı ya manyakmı gelmedı hıc. ne zaman semıhı aldım ekıbe acayıp acayıp uyeler gelmeye basladı arıza hepsı:3dth8:

)) İyide bu üye saga sola sana sinir oldugunu yazıyordu xD Artık bilmiyorum hanginizin arızası) Ama eski üye olsa bota yakalanması gerekmezmiydi..özellikle bakmıştım ben şüphe edince bişey yoktu..

---> Yönetim Sohbet

)) İyide bu üye saga sola sana sinir oldugunu yazıyordu xD Artık bilmiyorum hanginizin arızası) Ama eski üye olsa bota yakalanması gerekmezmiydi..özellikle bakmıştım ben şüphe edince bişey yoktu..

bana sinir oluyor işte, semih oldugu ıcın banada gıcık oldu :D

- bota yakalanmaz. herkes aynı pc den mı gırıyor .. aynı pc den gırerse yakalanır. yıllar oldu sonucta yazlık es dost pc sı vs vs

---> Yönetim Sohbet

bana sinir oluyor işte, semih oldugu ıcın banada gıcık oldu :D

- bota yakalanmaz. herkes aynı pc den mı gırıyor .. aynı pc den gırerse yakalanır. yıllar oldu sonucta yazlık es dost pc sı vs vs

Olabilir semih gelince cogaldılar haklısın :p

Evet o kadar ince düşünmemiştim ben ihtiyarlık işte idare edin) Hayırlı cumalar efem

---> Yönetim Sohbet

ya ne güzel dedikodu yapiyorduk :)

Sağol Özkan konuyu hakettiğin için +rep :p

---> Yönetim Sohbet

Özkan bize hiç rep vermiyo ayşegül sende vermesene ben 1,5 yıldır hiç rep aldıgımı hatırlamıyorum ))

---> Yönetim Sohbet

Bak doğru soyluyorsun ablam Biz Rep istiyoruz
Rep Rep yoksa rep orucuna gircez sayın yetkili :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri