Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

şu adamcagızı bi admin yapsanızda bizi banlayıp rahatlasa xD üzülüyorum

şaka bir tarafada ben bişey soracaktım, ben bi ara haftanın konusunu güncellemiştim her hafta yeni konu açıyordum bir süredir açmıyorum, yine devam etsek mi fikri olan varmı ? yada devam etmek isteyen varmı her hafta birimiz mi açsak ?

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Evet Ablacım.. Yarışma Falan da Düzenlesek ya Tekrardan :cy(19):

Ben bir ara söylemiştim ya hani o zaman biraz ara verelim denmişti kim demişti onu ) işte o yüzden bende bir sürü yarışma önerisini klasöre kaydetmiştm formatta masaüstünden gitti) ama herkes hemfikirse yaparız işimiz o zaten...

---> Yönetim Sohbet

Son yarışma güzeldi, bence de tekrar yapsak güzel olur. Canlansınlar biraz.. xD

---> Yönetim Sohbet

Üzerinde fazla düşünmedim, düşler forum akrostiş yarışması olabilir. Aklıma pek bir şey gelmiyor bu defa. xD En çok konu açma yarışması olabilir ama onu nasıl takip edeceğiz. Olmayabilir vazgeçtim. Ona katılım olur ama takip işi zor. :I
Benim beyin iflas, Asıl senin önerilerin ne ablam? :Ç

---> Yönetim Sohbet

Üzerinde fazla düşünmedim, düşler forum akrostiş yarışması olabilir. Aklıma pek bir şey gelmiyor bu defa. xD En çok konu açma yarışması olabilir ama onu nasıl takip edeceğiz. Olmayabilir vazgeçtim. Ona katılım olur ama takip işi zor. :I
Benim beyin iflas, Asıl senin önerilerin ne ablam? :Ç

Canım inan bi sürü fikrim vardı klasöre toplamıştım hatta sonra ara verdik bide kızmışım demekki bişeylere yine xD toptan silmişim masa üstünde bi kaç şey kalmıştı onlarda formatta gitti )...Şey vardı sanki aklımda olan, yapıldı mı bilmiyorum ama aramak lazım...DF yi bir resimle anlat...son yarışmada resimliydi ama bu belki yazı yada söz üzerinede olabilir düşünün işte gençler xD

---> Yönetim Sohbet

Resimli şeylerle iyi ilgileniyorlar, kopyala yapıştırr tarzındakilerle.. Ya da nick yarışmasına, imzaya falan katılım oluyordu. xD Bilmiyorum df'yi bir resimle anlat oldu mu olmadıysa güzel fikir her zamanki gibi. xD Ama yazılı olsun diyorsanız.. neyse. [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] fikir var mı fikiir. xD [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] [MENTION=154874]leylmira[/MENTION] :utan:

---> Yönetim Sohbet

Ben bu konuyu mod odasında gündeme getirmiştim geçenlerde sercan yarışma sonucu repli olduğu için rpler gereksiz çoğalıyor demişti başka bir şey de bulamadık açıkcası repsizde cazip gelmezki kimseye

---> Yönetim Sohbet

Duslerforumu

Resimle Anlatcak olursam şöyle anlatırım :D

mecliste-kavga-0.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri