Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Seni neden banlıyorum.
Kurallara uyarsam banlamam mı gerekiyor seni :)
Nick mi değiştirmek istiyorsun.Soyle değiştireyim. Dövecekmiş gibi konuşuyorsun benimle sakin ol biraz :)

---> Yönetim Sohbet

hayır eski takıldığım sitelerde böyle konuşunca direk ban yiyodum o yüzden :D

olmaıyorum kusra bakma :D ortada çook büyük bir haksızlık var.

---> Yönetim Sohbet

Haksız da değiller sanırım :) korkuyorlardır senden.

Orta da çok buyuk haksızlık yok Birgül. Eğer varsa bunu üstlenirim olurmu :)
Sizlere bir laf gelmesin.
Üyelerin durumlarını anladıgım ıcın bazen göz yumuyorum çğu seylere.Olay sadece bu yani. Sohbet etmeyelim yoksa Özkan ikimizi de banlar burdan :)

---> Yönetim Sohbet

Birgül ortada haksızlık veya baska bir durum yok. Bunu kimse gormedi bir tek sen gördün. Yapmak istediğin veya yapmaya calıştıgın sey her neyse yanlış yapıyorsun.

Durup dururken hiç yokken bir konu atıyorsun ortaya. Üzerinden neredeyse 1 ay gececek. Bu tur davranıslarda bulunma. Karşında çocuk yok senin.

Benim ne senınle ugrasmaya vaktım olur nede uyelerle. Ortada gercekten bir haksızlık varsa bunun sorumlulugu bana aittir. Uyarımı alırım devam ederim.

---> Yönetim Sohbet

Aslıııııııııı Acil MSN gelmen gerekıyor.Burda oldugunu biliyorum saklanma

---> Yönetim Sohbet

Ali Biletix de satışlar başladı. Ben Aldım Hemen. Geleceksen Maça Hemen al Bugun.Haberin Olsun

---> Yönetim Sohbet

O gün bana ben maça gitmicem diyince bende iptal ettim zaten niğdeden'de istanbula gelmem çok zor.

Artık başka bir maça gelmek kısmet olur inş. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri