Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Super mod. Kriterlerine sahip birisini görmedim ama bir isim vermem gerekirse waLL~é yada Efsunkar diyebilirim. onlarda ne derece aktif tartışılır.

---> Yönetim Sohbet

baskı34 den ben nedense negatif bir elektrik alıyorum..yani bu kelimeyi hiç sevmem ama beynimde 1000 tilki dolanıyor)

---> Yönetim Sohbet

eed biliyorum melek yunus olduğundan şüpheleniliyo ama bence değildir
daha saf bir çocuk bu daha iyi niyetli gibi ama bilemezsin tabiki olabilir de

---> Yönetim Sohbet

yani bir anda siteye dalıp mod olmak icin cabalıyor olması insanı şüphelendiriyor...bir kere agzımız yandıgı icindir belki...

inşallah dedigin gibidir aslı o da aramıza katılır

---> Yönetim Sohbet

C'abonBô + Rock SouL Mod olabilir Online olarak çok görüyorum.

Süper Mod
Fatih 34
LazTurk53

olabilirler die düşünüyorum

---> Yönetim Sohbet

efsunkar kendisi başvurmuş muydu mod olmak için
bence başvurmayanlara kendiliğinden görev vermeyin belki istemiyorlardır :)

---> Yönetim Sohbet

Ben istemeyene görev vermem.Bilgim vardı.

Bu arada Blue bana ulaştı. Özür diledi,yaptıklarının kurallara aykırı oldugunu banlanmaktan dolayı ozur felan diledi.
Tamam dedim bende.

---> Yönetim Sohbet

tmm o zaman ahmet sorun yok :)
bluenun banı açıcak mısın keşke yapmasalardı iyidi ikisi de :)

---> Yönetim Sohbet

Kendisine de söyledim MSN den ; ben ugrasmam uyelerle diye,ben sizi hıc takip etmedim gormedim dedim. Ama hep aynı konudan sıkayet aldım dedim,oyuzden mudahale etmek zorunda kaldım dedim. Oda zaten tamam haklısınız dedi. Banının acılması için herhangi bir şey soylemedi yani.
Gurur yapıyor olabilir doğal olarak ama zannetmiyorum açılmasını isteyeceğini :)

---> Yönetim Sohbet

Aslı senden ricam şu yesil83 kişisel konusuna mudahale et. Sen bayansın daha iyi olur senın konusman. sorun var dıye ızın verdık cok sohbet oldu konusunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri