Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Birgül sabır yeşile dayanmak çok zor biliyorum ama sabır lütfen hahaha

---> Yönetim Sohbet

ben kimseye sabır edemem :D
birde öle konuşunca iyice sinir oldum :D
küfür edicem edemiyorumda :D
çookk doldumm :D

---> Yönetim Sohbet

birgün 24 saat banlanmıştır.

Kara Carsaflılar Hakkında Bilinmeyen Gerçek

konusu yuzunden. ayrım yok bızde.

bırgul sanada son uyarım

- asla ıslami dın, dıl, ırk ıle ılgılı ne sacma konular ac nede paylasım yap

İslamın komıgı şakası olmaz. başörtunun dalgası olmaz.

bu ayrım veya gorus degıldır gercektır. kac tane uye yorum yapmıs kac kısı sıteden gıtmıs o konu yuzunden bırınızde gorup uyarmadınız mı veya neden sılmedı konuyu.

buyrun sılınen konudakı vıdeo

http://www.youtube.com/watch?v=PXmUK3xczig

haksız ısem. acabılırsınız bırgulun banını.

- diğer ban sebebı de sıtede oldugu halde msn kapalı olmasa sıtedekı tum gorevlıler sıtede ıse msnı acık olacak

---> Yönetim Sohbet

böyle bir konu oldugu için üzgünüm...en dikkat etmemiz gereken şey en çok gözardı edilen şey malesef...ayrıca bilip bilmeden bu tür konular açılması daha acı...kuranı kerimde meal olarak carşaf kelimesi gecmese dahi tefsir edenler yani müfessirler tarif edilen giysinin carşaf oldugu görüşünde hemfikirdirler...orada o sacma videoda konuşan geri zekalı ne yaptıgını sanıyor...neyle dalga gectininin farkında mı ve bunu burda paylaşmış olmak...hayalkırıklıgına ugradım

---> Yönetim Sohbet

Böyle konularda hassas olmamız gerekiyor.Birgül de konu yuzunden kırdıgı arkadaşlarından özür dileyecektir eminim ki.
Bu tür konuları paylaşıma açmadan önce lütfen alacagınız tepkileri düşünün.
Aksi takdir de hem kendinize zarar verirsiniz hemde Foruma zarar verirsiniz.
Dikkat edelim.

---> Yönetim Sohbet

Sevgili Arkadaşlar

Efsunkar Arkadaşımız Hem İhtiyaç Hemde Gözle Görünür Bir Şekilde Foruma Olan Katkısı ve Desteğinden Dolayı SuperModerator Görevine Geçmiştir.
Süper Moderator Alımı Şimdilik Tamamlanmıştır.
2 Kişi Yeterli Olacaktır (Admin Fazla Oldugu İçin)

Forumda Ciddi bir Moderator Sıkıntımız Var. Bu Nedenle Öncelikle Moderator Başvurusu İçin Bizlere Forum Dolduran Üyelerimizi Değerlendireceğiz.
Yeteri Kadar Başvuru Söz Konusu Şuanda.

Sizinde Takip Ettiğiniz ve Öneride Bulanacağınız Üylerimiz Varsa Buraya Bildirsin.
Kesinlikle Moderator Alımına Soğuk Bakmayın Çünki Başvurular Çok Yoğun.Yani Ciddi Katılım Var.Konuya İlgisiz Kalmayın.
Sizlerin Önerileri İle Birlikte Başvuru Yapan Üyelerimizden Uygun Olanlarını İstedikleri Bölümlere Moderator Olarak Görevlendireceğiz.

Tekrar Ediyorum ; Kesinlikle Soğuk Bakılıyor Diye Düşünmeyin.

---> Yönetim Sohbet

Tebrik ederim efsunkar sizin gibi bilinçli biriyle bu ortamı paylaşmak çok güzel :)

Ashli..Buraya ilk üye olduğumda sizin bir başlığınız vardı..Parfüm ile ilgili..O kadar naziktiniz ki ve güzel şeyler paylaşmıştınız ki..Size hayranlığım o zaman başladı..
Güzel yüreğinize,emeğinize,insanca duyarlılığınıza her daim teşekkürlerimi sunuyorum

---> Yönetim Sohbet

Ashli..Buraya ilk üye olduğumda sizin bir başlığınız vardı..Parfüm ile ilgili..O kadar naziktiniz ki ve güzel şeyler paylaşmıştınız ki..Size hayranlığım o zaman başladı..
Güzel yüreğinize,emeğinize,insanca duyarlılığınıza her daim teşekkürlerimi sunuyorum
evet hatırlıyorum ben o konuyu parfümün dansı kitabından bahsetmiştik
ben de kitabı okumak istediğimi sölemiştim okudum da zaten
Mitoloji, ölümsüzlük, aşk ve kokular xD
Ben de güzel düşünceleriniz için sonsuz teşekkür ediyorum :)

---> Yönetim Sohbet

Efsunkar Hayırlı olsun Çok Doğru bir seçim olmuş.
Başarıların bu doğrultuda devam eder İnşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri