Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Konu kilitlemeyi hangi seçenekten yapıyorum ?

g3mgb.jpg

böyle yapıyorsun

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] benim için sorun olmazki ne demek daha çok memnun olurum :)

[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] tamam konu kapama sırasında deniyeceğim tşkler :)

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] sevindim. :Ü
ve; evet açık görünür canım.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] biraz karın ağrılarım var ama onun dışında iyiyim, okul ev arası gidip geliyorum. Sen nasılsın neler yapıyorsun iyisindir umarım. :)

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] biraz karın ağrılarım var ama onun dışında iyiyim, okul ev arası gidip geliyorum. Sen nasılsın neler yapıyorsun iyisindir umarım. :)

geçmiş olsun
ALLAH ilik versin
ben de çok şükür iyyim
ben de neyaoayim yarın kursa gidicem öylen den sonra
ben de kurs ev arası mekk dokuyorum işte

---> Yönetim Sohbet

geçmiş olsun
ALLAH ilik versin
ben de çok şükür iyyim
ben de neyaoayim yarın kursa gidicem öylen den sonra
ben de kurs ev arası mekk dokuyorum işte

Teşekkür ederim, senin de iyiliğin daim olsun.
Ne kursuydu affedersin ben bilmiyordum da. :Ü
Bende bir göz doktoruna gitsem iyi olacak. Altı ayda bir kez gitmem gerekiyor ilerlediği için ama hiç zamanın da gidemiyorum. Sanırım gene baya ilerledi..

---> Yönetim Sohbet

Teşekkür ederim, senin de iyiliğin daim olsun.
Ne kursuydu affedersin ben bilmiyordum da. :Ü
Bende bir göz doktoruna gitsem iyi olacak. Altı ayda bir kez gitmem gerekiyor ilerlediği için ama hiç zamanın da gidemiyorum. Sanırım gene baya ilerledi..

AMİN cümlemizin
ben zaten gidicem göz dokturuna çeröeviyi değiştiricem
marangoz kursu ama geciçi olarak gidiyorum mart ayını bekliyorum

---> Yönetim Sohbet

2007'de açılan kuralda " Fazla siyasete dökmeden güncel olayları tartışabilirsiniz. " diyor. Bende baktım az önce. Eğer sorun olursa kilitleriz, takip edelim. Ama bence şimdi sorun yok. Tabi başkası zıttını düşünmüyorsa. :)

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=4428]sEmih[/MENTION] & [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] Merhaba.

Notbook'a format atacam USB için netten Win7 Ultimate indirecektim ama bulamadım siz biliyorsanız yardımcı olabilirmisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri