Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

:1a9::1a9: olay var dediler geldik ??

- neoluyor.. şafakmı sıkıştırıyo la dizel.

tüp mü takalım :3dth8:

- adam akif uye. banlandı dıye bırdunya kısı forumu bırakacaktı falan fılan dıye son bır sans verdık...

ıkıncı hatasında suresız ban..

---> Yönetim Sohbet

Evet, Patron Buda Mevcut
edit.gif
:D

---> Yönetim Sohbet

:1a9::1a9: olay var dediler geldik ??

- neoluyor.. şafakmı sıkıştırıyo la dizel.

tüp mü takalım :3dth8:

- adam akif uye. banlandı dıye bırdunya kısı forumu bırakacaktı falan fılan dıye son bır sans verdık...

ıkıncı hatasında suresız ban..

Allah Allah

Daha Önce kaç Kişi Bıraktı Forumu?

Olur mu yani?

Gidenler Tekrar Geri Dönmedimi?

Dönünce Kabul Edilmedimi?

Defalarca Örneğini Yaşadık Hafız

Gidene Yolll Yakışır

Gidene Bi Otoban'da Biz Yaparız ;)

---> Yönetim Sohbet

Ay'ın Enleri Konusunu İhmal Etmişiz Arkadaşlar Ben Yeni Konu açtım.. Oylama İçin Kasım 6 - 10 arası diye bildirdim. Bir daha ki ay eski düzene döner .. :s

---> Yönetim Sohbet

Ay'ın Enleri Konusunu İhmal Etmişiz Arkadaşlar Ben Yeni Konu açtım.. Oylama İçin Kasım 6 - 10 arası diye bildirdim. Bir daha ki ay eski düzene döner .. :s

İhmal degildi sanki burada birisi fazla katılım yok bu ay konuyu açmayalım demişti o yüzden açılmadı...ben öyle hatırlıyorum...Yani ben bu yüzden o konuyu es geçtim...Kimse böyle birşey demedi mi yoksa ben uydurdum mu ya xD öff yaşlılık :3dth8:

Açtıgın iyi olmuş yeni üyelerde var katılırlar inşallah canım

Ama şu en iyi admin secilenlere bi ödül falan mı verse özkan acaba xD kaç aydır bi tebrik bile edilmiyoruz hıhh

---> Yönetim Sohbet

fpw0n.jpg

bu arada repler ucup gitmiş
daha önce cok rep verıyoruz dıye uyarılmıstık replerımız sılınmıstı [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] hatırlatayım ddım..

---> Yönetim Sohbet

- - - - - - - - - - - - - - - - - | Mesajlar |- - - - - - - - - - - - - - - - -

- Admin Ve Moderatörler Her Yazılan Mesajı Anında Göremeyebilirler Uygunsuz Bir Mesajla Karşılaştığınızda Lütfen Moderatöre Bildir Butonu Sayesinde Moderatörlere Bildiriniz..
- Forumda Flood Mesaj Atmak Yasaktır. Bir Konuda Sizin Cevabınızdan Sonra Kimsenin Mesajı Yok İse Yani Alt Alta 3 Veya Daha Fazla Mesajınız Varsa Buna Flood Denir. Flood'dan Kaçınmak İçin Yazdığınız Mesajlara Anında Cevap Beklemeyini Sonuçta Burası Bir Chat Veya Sohbet Odası Değil Forum Sitesidir. Eğer Konunuz İlgi Çekiyorsa Yada Birileri Cevap Yazmalı İse Buna Er Yada Geç Cevap Cevap Yazacaktır. Mesajınızın Eksik Yada Yanlış Olduğunu Düşünüyorsanız Yeri Bir Mesaj Atmak Yerine " Düzenle " Buttonuna Basarak Mesajınızı Düzeltebilirsiniz. Eğer Eski Bir Mesajınızın Üzerinden Belli Bir Süre Geçmiş Ve O Mesajla İlgili 1 Yada Daha Fazla Yanıt Aldıysanız O Zaman Yeni Bir Mesaj Yazabilirsiniz..
- Forum İçerisinde Yabancı Diller İçin Açılan Özel Bölümler Dışında Mesajlarınızda Ve Signatürlerinizde Yabancı Dilde Kelime Kullanmak Yasaktır.
- Forum'da Gereksiz Yere Reputation ( REP ) Vermek Yasaktır Tespit Edildiği Taktirde Uyarılmadan Reputation ( REP ) Düşürülcektir.
- Forum İçerisinde Link Email Soyad Telefon Vb Paylaşımlar Yapmak Yasaktır Ve Ban Sebebidir..

Düşürürüz

Konu Açarlarsa Bu Mesajı Alıntı Yap

Forum Kurallarını Okumasını Söyle.

---> Yönetim Sohbet

artlebedev - son Aktivitesi (Online) 04-10-2012 08:33 AM

buda 1 aydır girmiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri