bu arada akif deil aktif üye
:1a9::1a9: olay var dediler geldik ??
- neoluyor.. şafakmı sıkıştırıyo la dizel.
tüp mü takalım :3dth8:
- adam akif uye. banlandı dıye bırdunya kısı forumu bırakacaktı falan fılan dıye son bır sans verdık...
ıkıncı hatasında suresız ban..
Ay'ın Enleri Konusunu İhmal Etmişiz Arkadaşlar Ben Yeni Konu açtım.. Oylama İçin Kasım 6 - 10 arası diye bildirdim. Bir daha ki ay eski düzene döner .. :s
- - - - - - - - - - - - - - - - - | Mesajlar |- - - - - - - - - - - - - - - - -
- Admin Ve Moderatörler Her Yazılan Mesajı Anında Göremeyebilirler Uygunsuz Bir Mesajla Karşılaştığınızda Lütfen Moderatöre Bildir Butonu Sayesinde Moderatörlere Bildiriniz..
- Forumda Flood Mesaj Atmak Yasaktır. Bir Konuda Sizin Cevabınızdan Sonra Kimsenin Mesajı Yok İse Yani Alt Alta 3 Veya Daha Fazla Mesajınız Varsa Buna Flood Denir. Flood'dan Kaçınmak İçin Yazdığınız Mesajlara Anında Cevap Beklemeyini Sonuçta Burası Bir Chat Veya Sohbet Odası Değil Forum Sitesidir. Eğer Konunuz İlgi Çekiyorsa Yada Birileri Cevap Yazmalı İse Buna Er Yada Geç Cevap Cevap Yazacaktır. Mesajınızın Eksik Yada Yanlış Olduğunu Düşünüyorsanız Yeri Bir Mesaj Atmak Yerine " Düzenle " Buttonuna Basarak Mesajınızı Düzeltebilirsiniz. Eğer Eski Bir Mesajınızın Üzerinden Belli Bir Süre Geçmiş Ve O Mesajla İlgili 1 Yada Daha Fazla Yanıt Aldıysanız O Zaman Yeni Bir Mesaj Yazabilirsiniz..
- Forum İçerisinde Yabancı Diller İçin Açılan Özel Bölümler Dışında Mesajlarınızda Ve Signatürlerinizde Yabancı Dilde Kelime Kullanmak Yasaktır.
- Forum'da Gereksiz Yere Reputation ( REP ) Vermek Yasaktır Tespit Edildiği Taktirde Uyarılmadan Reputation ( REP ) Düşürülcektir.
- Forum İçerisinde Link Email Soyad Telefon Vb Paylaşımlar Yapmak Yasaktır Ve Ban Sebebidir..
Düşürürüz
Konu Açarlarsa Bu Mesajı Alıntı Yap
Forum Kurallarını Okumasını Söyle.
-200
Tamamdır
Gerekirse Resimde Koy
Haksızlığa STOP!
ispiyoncu gibi hissettim :3dth8:
tamma tşk
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.