'hayaL
Bayan Üye
---> Yönetim Sohbet
Bende aynı düşüncedeyim bunun gibi bazı yorumlarda yada konularda kendi fikrimce bişeyler söyledim uyarı yaptıgımda herzaman böyle şeylerin paylaşıldıgını kimsenin bişey demedigini ve yeni yeni adetler cıkarttıgımızı söylediler...bu üye için degil sözüm dilek benim tarafımdan uyarılmadı hiç...Böyle söylendigi için sormak istedim mudahale edilmesi gerekmiyor mu diye...teşekkürler bilgi için
Ne siyasi ne de dini görüşü yüzünden kimsenin kimseyi alaya alma aşagılama hakkı olmamalı...Editlenecek çok mesaj var öyleyse sagol
Bu arada Tekrar hoşgeldin
Mesajı Editleyeceksiniz.
Eğer Birisi Kemal Kılıçdaroğluna Hakaret Ediyorsa Onuda
Devlet Bahçeliye Ediyorsa Onuda.
Sonuçta Belli Bir Kişilere Hitap Ediyorlar
Sevmeyebilirsin Ama Forum'a Yansıtmak Doğru Değil
Hele Hele Ortamı Germek Asla!
O Yüzden Editleyin Mesajı Uyarın
Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı
Sevselerde
Sevmeselerde
Kemal Kılıçdaroğluda CHP'nin Genel Başkanı
Sevilse Veya Sevilmese.
Taraf Yok
sadece Ortamı Germemek , Forumun Huzurunun Kacmaması Var
Anlatabildimmi
Bende aynı düşüncedeyim bunun gibi bazı yorumlarda yada konularda kendi fikrimce bişeyler söyledim uyarı yaptıgımda herzaman böyle şeylerin paylaşıldıgını kimsenin bişey demedigini ve yeni yeni adetler cıkarttıgımızı söylediler...bu üye için degil sözüm dilek benim tarafımdan uyarılmadı hiç...Böyle söylendigi için sormak istedim mudahale edilmesi gerekmiyor mu diye...teşekkürler bilgi için
Ne siyasi ne de dini görüşü yüzünden kimsenin kimseyi alaya alma aşagılama hakkı olmamalı...Editlenecek çok mesaj var öyleyse sagol
Bu arada Tekrar hoşgeldin