Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Mesajı Editleyeceksiniz.

Eğer Birisi Kemal Kılıçdaroğluna Hakaret Ediyorsa Onuda

Devlet Bahçeliye Ediyorsa Onuda.

Sonuçta Belli Bir Kişilere Hitap Ediyorlar

Sevmeyebilirsin Ama Forum'a Yansıtmak Doğru Değil

Hele Hele Ortamı Germek Asla!

O Yüzden Editleyin Mesajı Uyarın

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı

Sevselerde

Sevmeselerde

Kemal Kılıçdaroğluda CHP'nin Genel Başkanı

Sevilse Veya Sevilmese.

Taraf Yok

sadece Ortamı Germemek , Forumun Huzurunun Kacmaması Var

Anlatabildimmi

Bende aynı düşüncedeyim bunun gibi bazı yorumlarda yada konularda kendi fikrimce bişeyler söyledim uyarı yaptıgımda herzaman böyle şeylerin paylaşıldıgını kimsenin bişey demedigini ve yeni yeni adetler cıkarttıgımızı söylediler...bu üye için degil sözüm dilek benim tarafımdan uyarılmadı hiç...Böyle söylendigi için sormak istedim mudahale edilmesi gerekmiyor mu diye...teşekkürler bilgi için

Ne siyasi ne de dini görüşü yüzünden kimsenin kimseyi alaya alma aşagılama hakkı olmamalı...Editlenecek çok mesaj var öyleyse sagol

Bu arada Tekrar hoşgeldin

---> Yönetim Sohbet

Bende aynı düşüncedeyim bunun gibi bazı yorumlarda yada konularda kendi fikrimce bişeyler söyledim uyarı yaptıgımda herzaman böyle şeylerin paylaşıldıgını kimsenin bişey demedigini ve yeni yeni adetler cıkarttıgımızı söylediler...bu üye için degil sözüm dilek benim tarafımdan uyarılmadı hiç...Böyle söylendigi için sormak istedim mudahale edilmesi gerekmiyor mu diye...teşekkürler bilgi için

Ne siyasi ne de dini görüşü yüzünden kimsenin kimseyi alaya alma aşagılama hakkı olmamalı...Editlenecek çok mesaj var öyleyse sagol

Bu arada Tekrar hoşgeldin

Yeni Birşey Çıkarıldığımı?

Milletten Akıl Almıyoruz Biz.

Beğenmeyen Çıkış Yapsın.

Forumun Kurallarını Okusunlar Link Ver

Ne Zaman Açılmış Konu Okusunlarda Görsünler Yenimi Çıkartıyoruz.

Ben Olmadığım İçin Baya bi Boşlanmış

Ama Ben Girersem O Konulara Cok adam Banlarım

Onun için Uyarın.

---> Yönetim Sohbet

Yeni Birşey Çıkarıldığımı?

Milletten Akıl Almıyoruz Biz.

Beğenmeyen Çıkış Yapsın.

Forumun Kurallarını Okusunlar Link Ver

Ne Zaman Açılmış Konu Okusunlarda Görsünler Yenimi Çıkartıyoruz.

Ben Olmadığım İçin Baya bi Boşlanmış

Ama Ben Girersem O Konulara Cok adam Banlarım

Onun için Uyarın.

Uyarıyı kurallardan alıntı yaparak yazmıştım zaten...Bu aralar biraz herkes kendi halinde evet, döndügünde kendinde göreceksin zaten...

Tamam tekrar teşekkürler son akşamında senide germeyelim) yarın akşam gereriz )

---> Yönetim Sohbet

Uyarıyı kurallardan alıntı yaparak yazmıştım zaten...Bu aralar biraz herkes kendi halinde evet, döndügünde kendinde göreceksin zaten...

Tamam tekrar teşekkürler son akşamında senide germeyelim) yarın akşam gereriz )

Valla Eski Semihi Bilenler Bilir

Taviz Vermem acımamda.

2 - 3 kişiyi Örnek Olarak Banlarım

Bak Nasıl Düzeliyor ortalık.

---> Yönetim Sohbet

Aslında ben banlama taraftarı degilim ama bazen başka çare kalmıyor...Yoksa dedigin gibi kimse ne kural tanır nede admin tanır

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=34643]ßy.ChéqiCi[/MENTION] Arkadaşım Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yap Konusunda Etiket veya Alıntı ile cevap vermek Oyunun Kuralını Bozuyorsa Böyle Bir Uyarı Yapılır..
Konu Başlığı ile etiketli alıntılı mesajlar uyuşmuyor ..

Yanlışsam Söyleyin ?

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]
[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

Evet etiket zaten olamaz cünkü isimsiz yorum yapılan bir konu o konu..Ama bugun istisnai bir durum vardı o yüzden alıntıda yaptık yasak olmasına ragmen...karışıklıgı önlemek amacı ile etiket ve alıntı yapılmış olabilir...Tabi normalde yasak

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=34643]ßy.ChéqiCi[/MENTION] Arkadaşım Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yap Konusunda Etiket veya Alıntı ile cevap vermek Oyunun Kuralını Bozuyorsa Böyle Bir Uyarı Yapılır..
Konu Başlığı ile etiketli alıntılı mesajlar uyuşmuyor ..

Yanlışsam Söyleyin ?

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]
[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION]

ben oyun bölümüne ilgilenmiyorum ama değin doğrudur

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] burdamısın canım ?

rominayı banladım konusunu açarmısın musaitsen benim çıkmam lazım hemen...

---> Yönetim Sohbet

Efsanalerle ilgili konuları gizemli bilimlere mi açıyorduk ? varmıydı ayrı bir bölüm..aradım ama bulamadım...şehir efsaneleri ile ilgili birkaç konu açmak istiyordum

---> Yönetim Sohbet

Bişey sorduk dimi hıhh )

Neyse tamam uygun bir yere açarım...hayırlı cumalar

---> Yönetim Sohbet

Aferın kendı ayaklarının uzerınde durmasnı ogren. Demekkı araştırınce bulunuyormuş xD Hayırlı Cumalar

---> Yönetim Sohbet

Aferın kendı ayaklarının uzerınde durmasnı ogren. Demekkı araştırınce bulunuyormuş xD Hayırlı Cumalar

Teşekkür ederim kırmızı admin bunun için bana 1.5 yıldır birikmiş rep sözlerinizi yerine getirebilirsiniz xD

Hala değiştirmemiş özkan senin nickinin altında yazan yazıyı ) Genel SoruNlu yazacaktı hani :3dth8:Neyse hadi yogunsundur sen ) kolay gele

---> Yönetim Sohbet

Diğer Nickleri bal_böceği and Sayko29 Hepsi Ayni Kişi !!
erkek kardesım zaten uye oldugunu solemıstık:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri