Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

tmm ana uyelıgını acmayın bırdaha. aktıf uye oldugu ıcın emıne musade ederse yenı uyelıkle takılabılır.

ama yenı uyelıkle yıne laf sokma cabasına gırerse banlayın suresız ve bılgı verın ip ban atalım kımse yonetıme hakaret edemez!

---> Yönetim Sohbet

Hakaretleri kabullenmiyorum.Sitedeki birçok insan bana cehpe aldı öyle biri için.Yaptığı tek değildi ama ne hali varsa görsün.kalsın özkan

---> Yönetim Sohbet

Ayrıca leylmira + Bezmiş'in yaptığı imalardan gerçekten çok sıkıldım .. İftiracı İmacı İnsanlar..

Ban Atarsam Lütfen Hesap Sorulmasın

Saygılarımla :R

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Bir süre internet sorunu yüzünden buralarda yoktum [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] sağolsun söylemişti. :Ü
Ona çoook teşekkür ediyor xD ve geri döndüğümü bildirmekten büyük kıvanç tatlıt... onur duyuyorum. xD
Yazılı haftası falan umurumda değil buradayım. xD

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=142525]Byn ChapriSs[/MENTION] Şaka şaka sadece 5 - 10 defa söyledi :deli:

---> Yönetim Sohbet

haftanın üyesi ve konuğu iki haftadır aynı yenılenmıcek mı? konuları kıtlıyorum..

---> Yönetim Sohbet

Mantıksızlık Almış Başını Gidiyor.

Burda Amacımız Terbiyesiz Bir İnsanı Uzaklaştırmaksa Her Şekilde Foruma Girmesi Yasaklanabilir.

Eğer Yok Başka Nickle Takılmasını İstiyorsak Niye Banlıyoruz Boşuna Gösteri Yapıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri