Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

Bezmi$h denen şahsı ya banlayın ya da ben bi daha girmiyorum buraya.

Bu 2. oldu kendi kafanca yazıyon çiziyon adamı sinir ediyon azımı bozdurma defol beyin yoksunu birşey yokmuş gibi davranmaz mı bide :mad:

Adın ne senin tanışıyoz mu ¿ Kızım git gece gece iyice azıtmışın sen ne nane yediğinin farkında değilsin heralde koca felan ara yanlızlık kafana vurmu açtırma benim azımı sen kimsinde sana imada bulunacam yazacak olsam [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] bu kadar basit ... Uzatma git başkasına sataş​

Güzel beyinsizliğini kabul et böyle​

Mal beyinlerin hala kabullenememesi​

10 günlük kokuşmuş don bile senden daha hayırlı yıkayıp tekrar giyilebiliyor en azından​

Onu al ne istersen yaparım diyen mahlukat estiriyor aklınca tey ki ne tey xD Arkamda eşlik ediyor bu arada xD​

Aptaldın hala aptalsın ve de aptal kalıcaksın daima​

bu lafların hepsı bana .........ıkı gun banladım ıster banı acın ıster tamamıyle banlayın yazılarda edıtlenmedım olece kalsın...

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

İşte Bu Sefer Haklı ..

Şu Eksi Rep Bile durumu Anlatmaya Yetiyor ..

fdkxx.png

[MENTION=149870]NewCS[/MENTION] [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=149870]NewCS[/MENTION] Haftanın Üyesinin Güncellenmesi Gerekiyor :R
Haftanın Konuğu Konusu Bayramdan Sonraya Ertlenmişti Şuan Aktif
Sadece Haftanın Üyesi Güncellenecek

Arkadaşlar Önerisi Olan Var mı ??

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] , [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] , [MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] ??

Benim Önerim : Gocububa

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=149870]NewCS[/MENTION] ortalık yatıssın dıye ıkı gunlugune banladım
forumdakı arkadaslar kısısel sebeple banlamamın hakızlık oldugunu dusunuyor..kısısel bı sorunum yok..
suresız banlanıcaksa bunu ben yapıp karsıma kımseyı almak ıstemıyorum

---> Yönetim Sohbet

Neler olmuş böyle? Ama bir yönetici birini banladıysa bence açıklama yapılmasına gerek yoktur...Kimse kafasına göre ban atamaz kimseye..bunu hepimiz biliyoruz Emine eger banladıysan da karşıma kimseyi almak istemiyorum diye düşünmen yanlış...insanlarla iyi olacagız diye bazı şeylere göz yumacak degiliz...

Önerim yok bayramda pek foruma bakamadım bu hafta aktif olan üye hakkında bir yorum yapamayacagım...

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=149870]NewCS[/MENTION] Haftanın Üyesinin Güncellenmesi Gerekiyor :R
Haftanın Konuğu Konusu Bayramdan Sonraya Ertlenmişti Şuan Aktif
Sadece Haftanın Üyesi Güncellenecek

Arkadaşlar Önerisi Olan Var mı ??

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] , [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] , [MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] ??

Benim Önerim : Gocububa

hafta konu ; remnur
hafta üyesi ; 61Yavuz61

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Neler olmuş böyle? Ama bir yönetici birini banladıysa bence açıklama yapılmasına gerek yoktur...Kimse kafasına göre ban atamaz kimseye..bunu hepimiz biliyoruz Emine eger banladıysan da karşıma kimseyi almak istemiyorum diye düşünmen yanlış...insanlarla iyi olacagız diye bazı şeylere göz yumacak degiliz...

Önerim yok bayramda pek foruma bakamadım bu hafta aktif olan üye hakkında bir yorum yapamayacagım...

ole ama nıl ve bazıları benı sucluorlar herneyse

onerm yok

---> Yönetim Sohbet

Üye olurken bizlere haber vermiyorki üyeler.
Yönetici arkadasımız tum hakaretleri kabullenmiş,oyuzden üye olmasında bir sıkıntı yok. Tekrar hakaret de IP BAN uygulanır.Bildirim yazarsanız buraya tekrarında.

---> Yönetim Sohbet

kabullenmıs ne demek yaaaaa
uzamasın dıe ugrasmıım dıorum buda bana patladı arkadas
herkesın garezı var bana

---> Yönetim Sohbet

Banlı oldugu için size tekrar üye olmak istedigine dair bilgi verdi mi diye merak ettim...Banlı olarak geri gelen üyeleri tekrar banlıyoruz ya o sebepten yani...sinirlenmeyin kırmızı adminim bişey demedik hıhh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri