Bu 2. oldu kendi kafanca yazıyon çiziyon adamı sinir ediyon azımı bozdurma defol beyin yoksunu birşey yokmuş gibi davranmaz mı bide
Adın ne senin tanışıyoz mu ¿ Kızım git gece gece iyice azıtmışın sen ne nane yediğinin farkında değilsin heralde koca felan ara yanlızlık kafana vurmu açtırma benim azımı sen kimsinde sana imada bulunacam yazacak olsam [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] bu kadar basit ... Uzatma git başkasına sataş
Güzel beyinsizliğini kabul et böyle
Mal beyinlerin hala kabullenememesi
10 günlük kokuşmuş don bile senden daha hayırlı yıkayıp tekrar giyilebiliyor en azından
Onu al ne istersen yaparım diyen mahlukat estiriyor aklınca tey ki ne tey xD Arkamda eşlik ediyor bu arada xD
Aptaldın hala aptalsın ve de aptal kalıcaksın daima
İşte Bu Sefer Haklı ..
Şu Eksi Rep Bile durumu Anlatmaya Yetiyor ..
[MENTION=149870]NewCS[/MENTION] [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]
[MENTION=149870]NewCS[/MENTION] Haftanın Üyesinin Güncellenmesi Gerekiyor :R
Haftanın Konuğu Konusu Bayramdan Sonraya Ertlenmişti Şuan Aktif
Sadece Haftanın Üyesi Güncellenecek
Arkadaşlar Önerisi Olan Var mı ??
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] , [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] , [MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] ??
Benim Önerim : Gocububa
onlar oldular [MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION]
Neler olmuş böyle? Ama bir yönetici birini banladıysa bence açıklama yapılmasına gerek yoktur...Kimse kafasına göre ban atamaz kimseye..bunu hepimiz biliyoruz Emine eger banladıysan da karşıma kimseyi almak istemiyorum diye düşünmen yanlış...insanlarla iyi olacagız diye bazı şeylere göz yumacak degiliz...
Önerim yok bayramda pek foruma bakamadım bu hafta aktif olan üye hakkında bir yorum yapamayacagım...
Bezmiş yeni nickle gelmiş ahmetin özkanın yada semihin haberi varmı acaba ?
Banlı oldugu için size tekrar üye olmak istedigine dair bilgi verdi mi diye merak ettim...Banlı olarak geri gelen üyeleri tekrar banlıyoruz ya o sebepten yani...sinirlenmeyin kırmızı adminim bişey demedik hıhh
:vala_02:
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.