Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Açıkcası Üye Resimlerini Pek Takip Etmiyorum . Daha Dikkatli Olurum Şahsım Adına

Senden Ötürü xD Senden Çekiniyok xD

---> Yönetim Sohbet

Çocukluk resmi ya da çocuk resmi eklenmez diye bir kural konsun bizde ona göre hareket edelim.

---> Yönetim Sohbet

wallaaa ben safım herkese guvenırım kendım gbı acık net bıldıgım ıcın, suphe etmedım cekındıgım yok :) ölede bir kural yoktu

---> Yönetim Sohbet

Koydum şuanda o kuralı
Bebek resımlerı yasak
Normal resımler dısında 1 tane koysunlar yeterli

---> Yönetim Sohbet

Kimse size bu üye neden banlandı diye soran oldumu ?
Şahsım adına sormamışımdır sormam da. Kurallar forumda yazıyor ona banlıyorsun zaten.

---> Yönetim Sohbet

Üye resim bölümlerine pek girmem bilmem, şimdi farkettiğim iki şey gördüm.

Yeşil83 kendisine mi ait değilmi belli olmayan bir bebek resimi koymuş mudahale edilmemiş

Buğra bir gunlüğüne 2 hava atayım niyetıyle kızlarla resım eklemıstı,ertesı gun kaldırmış ve yine kendisinemi ait değilmi belli olmayan bebek resimi koymus banlanacagı bildiği için.

Üye resim bölümlerinde Tek bebek resimlerinin ne işi var anlamadım.

Sözüm ortaya ; Kimden çekiniyorsunuz ?
ben üye resimleri bakıyorum ama sık sık bakmıyorum görseydim gerekeni yapardım ben kimse den çekinmiyorum gerektiğin de gereken lişi bilgilendiriyorum

---> Yönetim Sohbet

Biz sanki yeşilin konusunu aliyle konuşmuştuk öyle bir kural göremedigimiz içinde resim kalmıştı...hatta benim yorumumda konu taşınabilir gibi birşey yazıyordu ama dedigim gibi kesin bişey göremedigimiz için mudahale etmedik...eger kural konduysa bundan sonra yapılacak olan belli zaten

---> Yönetim Sohbet

Bebek resimi neden yasak olmalı onuda açıklayayım.

x üye resimlerini kaldırmak yerine herhangi bir bebek resmi koyup banlanmaktan kurtulur. Banlanmanın dışında bu uygulamayı herkes bu sekılde kotu nıyetle kullanır.

---> Yönetim Sohbet

Bebeklik resmi saçma ama kanımca. O zaman herkes kaldırsın resmini bebeklik resmini koysun .. Çık şimdi işin içinden.
Buğra da koymuş çocukluk resmini ben iki üyeyi de konularında resimlerini güncellemeleri için konulara yorum attım

---> Yönetim Sohbet

Yalnız hepimiz yorum yapmışız yeşilin konusuna , ben, yılmaz, ahmet, ayşegül nerdeyse bütün yönetim...o gün hiçbirşey yapmayıp aylar sonra böyle bir uyarı vermek ve eger yeni resmiyle değiştirmezse banlamak biraz ayıp olmaz mı ? bu kuraldan önce bu şekilde resim koyanlar eger yenisiyle değiştirmezse konularını kapatalım sadece...
2 gun banlama yapmayalım derim ben..tabi son karar sizin

---> Yönetim Sohbet

Bebeklik resmi saçma ama kanımca. O zaman herkes kaldırsın resmini bebeklik resmini koysun .. Çık şimdi işin içinden.
Buğra da koymuş çocukluk resmini ben iki üyeyi de konularında resimlerini güncellemeleri için konulara yorum attım

Bugranın kendi resmi vardı değiştirmiş demekki, ben görmüştüm ilk açtıgı gün

---> Yönetim Sohbet

yesil konusunu açtığında ben mod. değildim..

bencede hemencik ban olması xD

---> Yönetim Sohbet

Banlayalım demedım zaten.
Tek Bebek Resım Eklemesınler Bundan Sonra.Mevcut Konuları Guncellemeyen Olursa,Konuları Kapatılsın.İsterlerse Yenısını açarlar

---> Yönetim Sohbet

Bunu ben bile düşünmüştüm)) iyi ki yapmamışım beni hemen banlardı birisi

---> Yönetim Sohbet

evet ahmet haklı bende gırmıyorum hıc haberım yok

akıllılık yapmıslar uyarın 48 saat verın duzenlesınler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri