Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

@CaSPeR35 seni gördüğüme çok sevindim. xD
**
Şu sayfaya bakar mısın bana biraz (bayağı) abartıyorlar gibi geldide. http://www.duslerforum.org/forumda-en-iyi-kiminle-anlasiyorsunuz-t460461p3.html

Edit: sayfaya demişim 3-5 sayfaya baktım hepsi böyle de.

Kurallar ihlal edilmemiş. Abartı var ama abartmayın da diyemem ki. Konu zaten oyun konusu gibi her oyunda da bu yapılıyo.

Bende seni gördüğüme sevindim :R

---> Yönetim Sohbet

Kurallar ihlal edilmemiş. Abartı var ama abartmayın da diyemem ki. Konu zaten oyun konusu gibi her oyunda da bu yapılıyo.

Bende seni gördüğüme sevindim :R
Bende emin olamadığımdan sordum ama dedim ya 1-2 sayfalık konu olmuş 5 sayfa 2 kişinin yorumuyla.. Tuhaf hissettim bir an konuyu görünce. Bir şeyde yazmak istemedim geyik konusu diye. Aydınlattığın için sağol. :hi:

---> Yönetim Sohbet

du5jb.gif

du5jp.gif

ahmet abi rüca etsem yaparmısın

---> Yönetim Sohbet

neyi yapayım fatih
eğer gif den bahsedıyorsan kopyala yapıştır ile almışsın zaten. Yeniden yapmak istiyorsan swftext mi nedir öyle bir program var.onla yapabilirsin.Flash olarak kayıt edemeyecegın için flash ı ekran kaydetme programı ile kaydediyorsun felan.Uzun iş yani

Ben Grafik ten anlamam yani. Özkan yardımcı olur birde ona sor okey
Yapmana da gerek yok,ozkandan gerekli izinleri al kullan aynısnı

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

neyi yapayım fatih
eğer gif den bahsedıyorsan kopyala yapıştır ile almışsın zaten. Yeniden yapmak istiyorsan swftext mi nedir öyle bir program var.onla yapabilirsin.Flash olarak kayıt edemeyecegın için flash ı ekran kaydetme programı ile kaydediyorsun felan.Uzun iş yani

Ben Grafik ten anlamam yani. Özkan yardımcı olur birde ona sor okey

du5jb.gif

du5jp.gif

ahmet sadice böyle yaparmısın rüca etsem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri