Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

beni admin yap demen yeterliydi Fatih,VİP Resmini de ekliyorsun çünki.
Tamam anladım.

---> Yönetim Sohbet

arkadaşlar

She` and Sitem Bunların İkisi Arasında ki Bağlantıyı Bilen Var mı ? Acaba ..

Sitem Eski Bir Üye 26-06-2009 yani

She` yeni üye değil mi ve pek kimseyi tanımıyor.

---> Yönetim Sohbet

arkadaşlar

She` and Sitem Bunların İkisi Arasında ki Bağlantıyı Bilen Var mı ? Acaba ..

Sitem Eski Bir Üye 26-06-2009 yani

She` yeni üye değil mi ve pek kimseyi tanımıyor.

ömrüm üye oldugunda sitem isimli nickin ablasına ait oldugunu ve onu kullanıp kullanamayacagını sormuştu, sorular bölümünde yanıt verildi diye hatırlıyorum ispatlaması istendi galiba özkan cevap verdi yanlış hatırlamıyorsam, sonra ömürle devam etti...banlanmış gördügüm kadarı ile resim yüzünden...galiba 2 gun ablasının nickini kullanarak girecek...bana melek diye hitap ettigine göre sitem nickini kendisi kullanıyor...bu konuda bişey yapmak lazım mı bende bilemedim açıkçası

---> Yönetim Sohbet

ömrüm üye oldugunda sitem isimli nickin ablasına ait oldugunu ve onu kullanıp kullanamayacagını sormuştu, sorular bölümünde yanıt verildi diye hatırlıyorum ispatlaması istendi galiba özkan cevap verdi yanlış hatırlamıyorsam, sonra ömürle devam etti...banlanmış gördügüm kadarı ile resim yüzünden...galiba 2 gun ablasının nickini kullanarak girecek...bana melek diye hitap ettigine göre sitem nickini kendisi kullanıyor...bu konuda bişey yapmak lazım mı bende bilemedim açıkçası

melek abla gerekirse ahmet abi yapar zaten

---> Yönetim Sohbet

bilemedim valla. siz adminler aranızda anlaşın karar verin :3dgxk::3dgxk:

---> Yönetim Sohbet

Üye resim bölümlerine pek girmem bilmem, şimdi farkettiğim iki şey gördüm.

Yeşil83 kendisine mi ait değilmi belli olmayan bir bebek resimi koymuş mudahale edilmemiş

Buğra bir gunlüğüne 2 hava atayım niyetıyle kızlarla resım eklemıstı,ertesı gun kaldırmış ve yine kendisinemi ait değilmi belli olmayan bebek resimi koymus banlanacagı bildiği için.

Üye resim bölümlerinde Tek bebek resimlerinin ne işi var anlamadım.

Sözüm ortaya ; Kimden çekiniyorsunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri