Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Haluk gümüştabak isimli üyenin konularını soyisim var diyerek degiştiriyorsun ya ben o kişiyi diger sitelerden de tanıyorum...yani kendi yazdıklarını paylaşıyor kendisi dini konularda makaleler yazıyor...Sanırım bunda sorun olmaz yinede özkana sor istersen ama emege saygı sebebi ile soyisimini kaldırmasını istememek lazım...Nasıl ki biz harun yahyanın yazdıklarında soyisime dokunmuyorsak yada herhangi bir konuda yazıyı yazan kişinin soy ismini silmiyorsak burda da dokunmamak lazım sanki..ben böyle düşünüyorum bu konu hakkında fikri olan varsa belirtebilir mi ?

aktif bir üye degil zaten kimseyle ilgisi yok yorumu yok yazılarını paylaşıp gidiyor

---> Yönetim Sohbet

genel olarak soy ısım yasak oldugu ıcın ole yazıordum bazılarında lınk bıle var
tamam srun yoksa ellemem daha da

---> Yönetim Sohbet

linkleri kaldırmak lazım tabi, ama soyisim meselesini yinede özkana bi sor sen...emegine haksızlık etmiş olmayalım

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] , [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] , [MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] , [MENTION=142525]Byn ChapriSs[/MENTION] , [MENTION=34643]ßy.ChéqiCi[/MENTION]

Arkadaşlar Haftanın Konuğu Haftanın Üyesi Önerilerini Verelim mi ? Yarın Akşam Yenilecek Çünkü.
Bu Hafta Seçilen Alessandra Benim Önerimdi Ama Kesin O Olsun Diyen Ben Değilim Bunu Da Bildirmek İstedim.

Ben Haftanın Konuğu Olarak : mknszkrall diyorum .

Haftanın üyesi olarak : sevdaseli

olabilir.

birde bir önerim olacak şöyle bir şey yapsak haftanın üyesi olan arkadaş bir daha ki haftanın konuğu olsun

tabi bu bir öneri :3dh2b:

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] melek abla sordum ozkana duzenlememız gerekıyor soy ısmı :)

---> Yönetim Sohbet

Haftanın konugu ve üyesi pazartesi günleri secilse daha iyi olur sanki hafta başı yenilenir konular...

üye konusunda hemfikiriz ayşegül

konuk olarak daha önce konuk olmayan eski üyeler varsa onları yapalım diyorum ben herzaman...

nur olabilir..bugunlerde aktif, hemde siteye daha cok gelmesi için teşvik ederiz

---> Yönetim Sohbet

Haftanın konugu ve üyesi pazartesi günleri secilse daha iyi olur sanki hafta başı yenilenir konular...

üye konusunda hemfikiriz ayşegül

konuk olarak daha önce konuk olmayan eski üyeler varsa onları yapalım diyorum ben herzaman...

nur olabilir..bugunlerde aktif, hemde siteye daha cok gelmesi için teşvik ederiz

Evet Haklısın O Zaman Pazartesi Gününe Kadar Konular Dursun.. Öyle Yaparız.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] melek abla sordum ozkana duzenlememız gerekıyor soy ısmı :)

Adamın kendi yazdıgı yazıyı mı düzenlicez ? Kendisi soyisminin silindiginde bidaha yazılarını paylaşmıcagınız söylemişti..madem öyle ben bişey demiyeyim ama o adam makale yazıyor dini bilgilerle ilgili bir sürü yazısı var ve burda yazılarını bizimle paylaşıyor, adam köşeyazarı..nasıl soyismi silinir...durumu bu şekilde anlattın mı tam olarak ?

---> Yönetim Sohbet

Adamın kendi yazdıgı yazıyı mı düzenlicez ? Kendisi soyisminin silindiginde bidaha yazılarını paylaşmıcagınız söylemişti..madem öyle ben bişey demiyeyim ama o adam makale yazıyor dini bilgilerle ilgili bir sürü yazısı var ve burda yazılarını bizimle paylaşıyor, adam köşeyazarı..nasıl soyismi silinir...durumu bu şekilde anlattın mı tam olarak ?

nerde köşe yazarı onu bılmıorum ama bı sıtede yazılarını paylastıgını falan soledım bana duzenlememız gerektgını soledı ablacım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri