Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] , [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] , [MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] , [MENTION=142525]Byn ChapriSs[/MENTION] , [MENTION=34643]ßy.ChéqiCi[/MENTION]

Arkadaşlar Haftanın Konuğu Haftanın Üyesi Önerilerini Verelim mi ? Yarın Akşam Yenilecek Çünkü.
Bu Hafta Seçilen Alessandra Benim Önerimdi Ama Kesin O Olsun Diyen Ben Değilim Bunu Da Bildirmek İstedim.

Ben Haftanın Konuğu Olarak : mknszkrall diyorum .

Haftanın üyesi olarak : sevdaseli

olabilir.

birde bir önerim olacak şöyle bir şey yapsak haftanın üyesi olan arkadaş bir daha ki haftanın konuğu olsun

tabi bu bir öneri :3dh2b:

Zaten bende kesin o olsun demedim. 2 Alessandra önerilince o oldu doğal olarak.. Ama ben üstlenirim bu sorunu benim için sorun değil. :)
Haftanın konuğu mekansızkıral diyorum bende. Online, hemen hemen her gün konu açmaya ve aktif olmayada başladı. Nurullah iyi bir konuk olabilir.
Üye içinde Amor'u öneriyorum..

Bu arada ozkan zaten konuların pazartesi yenilenmiş olması gerektiğini söylemişti. xD Pazar günü online olamayacağı içinde konuları cumartesi açalım demişti bana. Ama şöyle bir seçenekte olabilir; Pazartesi sabah erkenden konular açılabilir yada Cumartesi akşamı açılabilir önceki gibi. Ama bu bizim karar vereceğimiz bir şey değil. Ozkanı etiketliyorum bakar o müsait olunca. xD Bu arada ozkan ve diesel dısında kırmızı admin olmadıgından rütbeyi verebilecek yetkisi olmadıgından kimsenin pazartesi sabahı yada cumartesi aksamı dedim. Yanlıs anlasılmasın sonucta biz konuyu açıyoruz ama rütbeyi özkan veriyor..

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

Bu arada iyi geceler. :asigim:

---> Yönetim Sohbet

Zaten bende kesin o olsun demedim. 2 Alessandra önerilince o oldu doğal olarak.. Ama ben üstlenirim bu sorunu benim için sorun değil. :)
Haftanın konuğu mekansızkıral diyorum bende. Online, hemen hemen her gün konu açmaya ve aktif olmayada başladı. Nurullah iyi bir konuk olabilir.
Üye içinde Amor'u öneriyorum..

Bu arada ozkan zaten konuların pazartesi yenilenmiş olması gerektiğini söylemişti. xD Pazar günü online olamayacağı içinde konuları cumartesi açalım demişti bana. Ama şöyle bir seçenekte olabilir; Pazartesi sabah erkenden konular açılabilir yada Cumartesi akşamı açılabilir önceki gibi. Ama bu bizim karar vereceğimiz bir şey değil. Ozkanı etiketliyorum bakar o müsait olunca. xD Bu arada ozkan ve diesel dısında kırmızı admin olmadıgından rütbeyi verebilecek yetkisi olmadıgından kimsenin pazartesi sabahı yada cumartesi aksamı dedim. Yanlıs anlasılmasın sonucta biz konuyu açıyoruz ama rütbeyi özkan veriyor..

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

Bu arada iyi geceler. :asigim:

-oZKan- ilettim

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] Sana zahmet şu mavikalem34 nickli üyenin açtıgı konuya cevap verirmisin, ceza falan bişeyler diyor ver bi ceza bana da içi rahatlasın, her konuda bişeyler yazıyo, başkasına yorum yapıp başkaları anlamıyor siliyor asarım keserim diyor falan filan bişeyler yazıyor...aklı sıra bana laf carpıyor...cevap vermedim diye artık dayanamadı konu açtı heralde...neyse siteye girdiginde bi sorularınız şikayetleriniz bölümüne bakarsan memnun olurum...sinir oldum iyice

Konuyu da kimse sormadan kısaca anlatayım, şahit olanlar vardır ama bilmeyenler için açıklayayım...bir çok konuya eleştri yapıyor zaten, benim açtıgım hergun besmele çekelim konusuna bi kaç hafta önce bişeyler yazdı, abartmışsınız ne geregi var her zaman burda bunu kopyala yapıştır yapmanın ne anlamı var gibi birşeyler uzunca bir yorum yapmış...cevap verdim altına o yazdı ben yine yazdım falan..baktım konu uzayacak ve o tür konular ard arda yoruma fazla açık degildir..bende bu bölüm benim ilgilendigim bölümdür bende bu konuyu faydalı buldum paylaştım arkadaşlar katılıyor dileyen iştirak eder dilemeyen iştirak etmez dedim..herkes her konuya katılmak zorunda degil dedim, vay sen beni konudan kovdun burası benim dedin falan bişeyler dedi...uzatmadım mesajları sildim...7 8 yorum tartışma oldu sildim ...sonra hergun istigfar edelim diye bir konum var hergun dua ediliyor, arkadaşlar katılıyor...buna benzer bir yorum daha yaptı o konuya,hergun dua ediyorsunuz hep kendinize mi ediyorsunuz insanlara ne faydanız var gibi bişeyler...zaten silinen mesajlar duruyor hepsini hatırlayamıyorum...dileyen okuyabilir..her konuya eleştri yapması sinirlendirdi beni, aynı şekilde alt alta 5 6 7 yorum yaptık...uzatıyor sürekli, bende yine konunun dışına cıktıgımız için sildim yorumları...işte bahsettigi mevzu bu, beni şikayet etme amacı bu yorumlarının silinmiş olması...beni eleştirenlerin yorumlarını sildigimi söylüyor ve etrafımdaki yagdanlık ve yalakalarla yoluma devam etmemi önerdi bana sagolsun...iyi geçindigim insanlar bana yag çeken insanlarmış...huzursuzluktan dolayı banlamadım yinede...mevzu bu...yorumlar silindigi için cezalandırılmam lazımmış , haksız oldugumu düşünmüyorum ama haksızsam ne yapılması gerekiyorsa yapılsın...gece gece bozdu sinirimi yahu...la havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim

---> Yönetim Sohbet

kım sımdı konuk ve h uyesı

tatıldeydım geldım yıne ısyan dolu forum bıktım o adamdan ben yua banlıyalım gıtsın

uye sonucu nedır yetkı vercem acıl cvpğ

---> Yönetim Sohbet

Ben Haftanın Konuğu Olarak : mknszkrall diyorum .

Haftanın üyesi olarak : sevdaseli

sanırım bu üyeler uygun diger arkadaşlar burada mı bilmiyorum...önerisi olan varsa söylesin

valla [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] sen bilirsin ilk günlerde banlamayalım demiştim hatırlıyorum, şmdi ben artık ugraşamıcam karar senin, 2 gundur senden cevap bekliyor

---> Yönetim Sohbet

kızlar nurullah bu hafta yogunum soruların hepsine cevap veremem diyor sorular cevapsız mı kalacak 2 hafta üst üste haftanın konugunda cuvallıyoruz

---> Yönetim Sohbet

Ben cevaplicam ya bu gidisle hepsini. :D

[MENTION=149870]NewCS[/MENTION] HOSGELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN!

---> Yönetim Sohbet

Ben cevaplicam ya bu gidisle hepsini. :D

@NewCS HOSGELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN!

Sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri