Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Kavga yokki burda yahu karısıklık yoook. Durup dururken. iyiyiz bizz. :eda: xD

---> Yönetim Sohbet

Sercanı ekledin mi eda?

Ayşegülcüm stresi sen bende gör şu sıralar ) ölüyorum inanki...sanırım son günlerimi yaşıyorum helalleşin benimle bence bi daha göremeyebilirsiniz)

---> Yönetim Sohbet

Sercanı ekledin mi eda?

Ayşegülcüm stresi sen bende gör şu sıralar ) ölüyorum inanki...sanırım son günlerimi yaşıyorum helalleşin benimle bence bi daha göremeyebilirsiniz)

Sercan Yok Sanırım :R

Deme Öyle Ya :connie_rockingbaby:
Hakkını Helal Et Ama Demee Öyle :uzgunkiz:

---> Yönetim Sohbet

arkadaslar ben aöf sınavı nedenıyle bugün ve yarın pek giremicemmm bilgilerinizee

duaa edin bana :'(

---> Yönetim Sohbet

sonuc nedır sımdı. bırde onemlı acıl konuları msnden soleyın mesela sessızkızın yetkısı alıncakmıs falan.

foruma hep bakmıyorum

pazar gunlerı olmayabılırım nette

sımdı haftanın uyesı yanı yıldızlı sarı nıck kıme verılecek lınkı v erın verelım ben verdıkten sonra konusunu acarsınız c tesıdende olabılır degısımler pazarları yokum ben

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] canım haftanın konuğu konusunu açma zamanı. :eda: Kolay gelsiin.

---> Yönetim Sohbet

sonuc nedır sımdı. bırde onemlı acıl konuları msnden soleyın mesela sessızkızın yetkısı alıncakmıs falan.

foruma hep bakmıyorum

pazar gunlerı olmayabılırım nette

sımdı haftanın uyesı yanı yıldızlı sarı nıck kıme verılecek lınkı v erın verelım ben verdıkten sonra konusunu acarsınız c tesıdende olabılır degısımler pazarları yokum ben

Peki Anlaşıldı..

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] canım haftanın konuğu konusunu açma zamanı. :eda: Kolay gelsiin.

Tamam Canım Hallettim :R

---> Yönetim Sohbet

Arkadaşlar haftanın konugu ortada yok ona ulaşabilecek kimse yok mu ? 2 sayfa yorum var hepsi havada kalmış...Pek online olmadıgı için bende onu önermemiştim,eger ulaşabilirseniz haber ulaştırıverin en azından bu hafta online olsun cünkü haftanın konugu 1 hafta boyunca güncel olan bi konu...

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] [MENTION=142525]Byn ChapriSs[/MENTION] [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] [MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=34643]ßy.ChéqiCi[/MENTION]

Şaka Mısınız Arkadaşlar..

tüm yönetimi etiketledim, suçlular kendilerini biliyor.

- siz bunu yaparsanız, uyeler neler yapar..

nasıl replerle oynarsınız??

sahte repler verırsınız bır bırınızıe. her rep gorunuyor panelde.. belkı yapmazsınız dedım ama. bravo sıze. ısrarla devam edılıyor kımse ınkar etmesın!

Bazı Admınlerın ve verdıklerı kısılerın replerı dusurulmustur. takıp edılecektır.

- gereksız rep vermek yasaktır. ust uste rep veremezsınız aynı kısıye..

ornek verdıgınız repler

i6159847_screenhunter-4.bmp

i6159846_screenhunter-3.bmp

i6159845_screenhunter-2.bmp

i6159844_screenhunter-1.bmp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri