---> Yönetim Sohbet Oldular mı bilmiyorum ama. Konuk: ' hazel Üye: Vivaldi
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 3 Ağu 2012 #2,501 ---> Yönetim Sohbet Oldular mı bilmiyorum ama. Konuk: ' hazel Üye: Vivaldi
'hayaL Bayan Üye 3 Ağu 2012 #2,502 ---> Yönetim Sohbet konuk...valetta üye...LaZZkopateLLa veya bitlipire
ParadokS Kayıtlı Üye 3 Ağu 2012 #2,503 ---> Yönetim Sohbet [MENTION=4428]dieséL[/MENTION] Üstad bir şey sorabilir miyim.
Lilith Daughter of the Void Admin 4 Ağu 2012 #2,504 ---> Yönetim Sohbet Konuk, bluee. Üye, Lazzkopatella.
sEmih Kayıtlı Üye 4 Ağu 2012 #2,505 ---> Yönetim Sohbet ' ParadokS' Alıntı: [MENTION=4428]dieséL[/MENTION] Üstad bir şey sorabilir miyim. Genişletmek için tıkla ... Sor bakalim
---> Yönetim Sohbet ' ParadokS' Alıntı: [MENTION=4428]dieséL[/MENTION] Üstad bir şey sorabilir miyim. Genişletmek için tıkla ... Sor bakalim
ParadokS Kayıtlı Üye 4 Ağu 2012 #2,506 ---> Yönetim Sohbet dieséL' Alıntı: Sor bakalim Genişletmek için tıkla ... Çöpte bayağı konu birikmiş, özellikle sabitteki sohbet konuları. Onları silmek istediğimde 10 bini aşkın mesajları olduğundan dolayı, 408 hatası alıyorum ve silemiyorum. Bunun panelden silme yöntemi veya hata almadan başka silme yöntemi yokmudur.
---> Yönetim Sohbet dieséL' Alıntı: Sor bakalim Genişletmek için tıkla ... Çöpte bayağı konu birikmiş, özellikle sabitteki sohbet konuları. Onları silmek istediğimde 10 bini aşkın mesajları olduğundan dolayı, 408 hatası alıyorum ve silemiyorum. Bunun panelden silme yöntemi veya hata almadan başka silme yöntemi yokmudur.
ParadokS Kayıtlı Üye 4 Ağu 2012 #2,508 ---> Yönetim Sohbet Evet var, dün gece msn' de konuşurken temizle dedi.
sEmih Kayıtlı Üye 4 Ağu 2012 #2,511 ---> Yönetim Sohbet Tamam O Konuyu Bi Anda Silmen Mümkün Değil Sayfa Sayfa Silmen Gerekir Büyük Olduğu İçin Hata Vermesi Gayet Doğal
---> Yönetim Sohbet Tamam O Konuyu Bi Anda Silmen Mümkün Değil Sayfa Sayfa Silmen Gerekir Büyük Olduğu İçin Hata Vermesi Gayet Doğal
ParadokS Kayıtlı Üye 4 Ağu 2012 #2,512 ---> Yönetim Sohbet Evet hata vermesi doğal sonuçta 10 bini aşkın mesajı var. Fakat ben panelden bir kısayolu falan varsa onu uygulamak adına sormak istedim, Böyle bir şey mümkünse bunu sende yapabilirsin. Tabii müsait olursan, sonuçta askersin. Eğer yok ise, Ben müsait bir zamanda konunun içerisine girip sayfa sayfa silmeye başlarım.
---> Yönetim Sohbet Evet hata vermesi doğal sonuçta 10 bini aşkın mesajı var. Fakat ben panelden bir kısayolu falan varsa onu uygulamak adına sormak istedim, Böyle bir şey mümkünse bunu sende yapabilirsin. Tabii müsait olursan, sonuçta askersin. Eğer yok ise, Ben müsait bir zamanda konunun içerisine girip sayfa sayfa silmeye başlarım.
sEmih Kayıtlı Üye 4 Ağu 2012 #2,513 ---> Yönetim Sohbet Malesef Öyle Bi Komut Yok Tek Tek Silinmesi Gerekir.
ParadokS Kayıtlı Üye 4 Ağu 2012 #2,514 ---> Yönetim Sohbet Peki o halde yapılacak iş belli. İlgine ve alakana çok teşekkür ederim. Allah hayırlı tezkereler nasip eder inşallah.
---> Yönetim Sohbet Peki o halde yapılacak iş belli. İlgine ve alakana çok teşekkür ederim. Allah hayırlı tezkereler nasip eder inşallah.
'hayaL Bayan Üye 5 Ağu 2012 #2,516 ---> Yönetim Sohbet [MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] burdamısın
'hayaL Bayan Üye 5 Ağu 2012 #2,518 ---> Yönetim Sohbet ' ParadokS' Alıntı: Evet. Genişletmek için tıkla ... Benim konu sayım neden düşüyor ? silinen konum mu var acaba ? ben göremiyorum
---> Yönetim Sohbet ' ParadokS' Alıntı: Evet. Genişletmek için tıkla ... Benim konu sayım neden düşüyor ? silinen konum mu var acaba ? ben göremiyorum
ParadokS Kayıtlı Üye 5 Ağu 2012 #2,519 ---> Yönetim Sohbet Çöpteki konuların temizliğine başladım. Ondandır.
'hayaL Bayan Üye 5 Ağu 2012 #2,520 ---> Yönetim Sohbet hı bende çöpte konum mu varmış benim...tamam o zaman bende yeni açtıgım konulardan biri silindi sandım baktım göremedim tamam teşekkür ederim o zaman
---> Yönetim Sohbet hı bende çöpte konum mu varmış benim...tamam o zaman bende yeni açtıgım konulardan biri silindi sandım baktım göremedim tamam teşekkür ederim o zaman