Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=152648]~ meRve ~[/MENTION]

Sana bir daha forumda olduğun sürece msn' de de ol demicem direk yetkilerini alıcam bilgin olsun.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] adaş tatlıkız'ın kapatılan konularının hepsini sen mi kapattın ?

---> Yönetim Sohbet

Tamam abla bende bir saat sonra çıkıcam zaten bakarım, görüşürüz işin varsa kolay gelsin.
glck.gif

---> Yönetim Sohbet

Tamam abla bende bir saat sonra çıkıcam zaten bakarım, görüşürüz işin varsa kolay gelsin.
glck.gif

Tamam teşekkür ettim canım)

Hayır Adaş. Neden ?

Çogu kilitli sebep belirtilmemiş de sen mi kapattın diye sordum, konu oldugu için mi kapatıldı yani? yarın gelip neden kapatıldı derse ona göre cevap veririz..Aslında sen kapattıklarına sebep yazmışsın galiba ama

---> Yönetim Sohbet

Çogu kilitli sebep belirtilmemiş de sen mi kapattın diye sordum, konu oldugu için mi kapatıldı yani? yarın gelip neden kapatıldı derse ona göre cevap veririz..Aslında sen kapattıklarına sebep yazmışsın galiba ama

Diğer konularda benim yazdığım sebepten kapatıldı.
Soracak olursa o sebebi gösterirsin adaş.

---> Yönetim Sohbet

Diğer konularda benim yazdığım sebepten kapatıldı.
Soracak olursa o sebebi gösterirsin adaş.
Tamam adaş teşekkür ederim görüşmek üzere, çok aglama arkamdan :p
melek abla hangi konular kapanmış anlamadım

Yeni bir üyenin konuları fatih, cogu zaten forumda vardı bende kapattım çogunu, ama bazılarında sebep yazılmamış o yüzden neden kapatıldıgını sormuştum yılmaza...

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Tatiliniz ne zaman bitiyor yahu, kaç aydır yoksunuz.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Tatiliniz ne zaman bitiyor yahu, kaç aydır yoksunuz.

Tatilimiz Bayramın 2.günü bitiyor :R Yola Çıkacağız O Gün Allahın İzniyle .. Ya Evet Hiç Sorma 20 Günlük Dedik Ama Babam 45 Güne Çıkardı.. :s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri