Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

merhaba bıri buraya tum yonetıcılerın nıcklerını
@ ile etıketleyebılırmı
duyuru gececegım zaman kopyalarım dırek tek tek yazmam

tskler

---> Yönetim Sohbet

DİKKAT!
@' ParadokS
@ßyn ChâpriSs
@'hayaL
@InnoCence
@bal_böceği
@Fatih 34
@~ meRve ~
@[M]anya[X]
@NewCS
@CaSPeR35
@dieséL

Pek Muhterem Yöneticilerimiz, aşağıda gördugunuz indir butonu tum konularda ılk mesajlarda cıkmıstır. yenı bır rus fırması sponsor olacak eğer ilgi olursa anlasma yapacagız, silerden ıstegım gundebır veya 2 gunde bır. program download bolumlerındekı herhangıbır konuya gırın ve asagıdakı butona basın ındırın, ındırdıgınız sey zararsızdır basıt bır download programıdır. ındırdıkten sonra kurmanıza gerek yok silebilirsiniz.

teşekkürler.

ayrıca aynı duyuruyu mod odasına tüm modları etiketleyerek biriniz yaparsa sevinirim..

saygılar ;)
tu_down.jpg

---> Yönetim Sohbet

Valla ben etiketledigimde gelmisti bende sorun yok, söyliyimde arada kaynamıyım suçsuzum xD :D

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] [MENTION=142525]ßyn ChâpriSs[/MENTION] [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] [MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] [MENTION=152648]~ meRve ~[/MENTION] [MENTION=25066][M]anya[X][/MENTION] [MENTION=149870]NewCS[/MENTION] [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] [MENTION=4428]dieséL[/MENTION]http://www.duslerforum.org/member.php?u=4428

---> Yönetim Sohbet

Şimdi geldi demekki beni 2 kez etiketlemelisiniz) anormal insanım ya heryerde belli ediyorum kendimi

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] MoDiFiYe Forum Bölümüne açtığın konuların başlığında direk link vermişsin.

2 konunu düzelttim Biraz daha dikkat edelim lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri