ne bakıonus kaldırsanıza derdim bana bakanlara gülerek tabii :D
E emoboy Kayıtlı Üye 23 Eyl 2008 #106 Ah ßea Ah Emo Olduk Olmazsına Ama Sanalda ßilmiorum Noldunu:S:S
A ankakusu Kayıtlı Üye 23 Eyl 2008 #107 boyle durumlarda caktirmdan sanki etrafta kimse yokmmus gibi davranmak en akillicasi..tabi yaninda hafif gulumseme kendinizi iyi hissetemnizi saglar
boyle durumlarda caktirmdan sanki etrafta kimse yokmmus gibi davranmak en akillicasi..tabi yaninda hafif gulumseme kendinizi iyi hissetemnizi saglar
$ $eqqerKIZ Bayan Üye 23 Eyl 2008 #109 RESIL OLURDUM AMA GULERDIM CAKTIRMASDIM::d:dHEMEN AYAGA KALKAR GULEREK DEFAM EDERDIM YOLA PUAH:d:d
M murat.tr Kayıtlı Üye 23 Eyl 2008 #112 şahsen benim düşüncem herkes düşebilir ama önemli olan kalkmasını bilmeli değil mi
KaRaNLıK2 Bayan Üye 24 Eyl 2008 #116 expten' Alıntı: ***** yapardım Genişletmek için tıkla ... ***** noluo ?
M moonnighterdal Kayıtlı Üye 24 Eyl 2008 #117 heyy kızlar mrb nerelerdesiniz güzel bir arkadaşlığa ne dersiniz sizden cvp bekliorum...
KaRaNLıK2 Bayan Üye 24 Eyl 2008 #118 ben de birazdan banlanma veya uyarı riskin olucak diyorum hahaha
FıRaT1 Kayıtlı Üye 24 Eyl 2008 #119 KaRaNLıK' Alıntı: ben de birazdan banlanma veya uyarı riskin olucak diyorum hahaha Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
KaRaNLıK' Alıntı: ben de birazdan banlanma veya uyarı riskin olucak diyorum hahaha Genişletmek için tıkla ... katılıyorum