gülerdim tabiki neden aglayakmışım hem eglence olur banada
Rıhanna Bayan Üye 17 Eyl 2008 #67 Ben hem güler, hemde ordan uzaklaşmaya çalışırdım,etrafdakileride tınlamazdım zaten...
fatosfato Bayan Üye 17 Eyl 2008 #70 tam isabet bir anket 3 gün önce düştüm terlikler kaydı ne yapabilirim düştüğüm yerden kalkar üstümü başımı temizler aynen yola devam
tam isabet bir anket 3 gün önce düştüm terlikler kaydı ne yapabilirim düştüğüm yerden kalkar üstümü başımı temizler aynen yola devam
Lahuz` Kayıtlı Üye 17 Eyl 2008 #71 Rap_styLee' Alıntı: akLına qeLirim akLın qidErxD Rap_styLee.... Genişletmek için tıkla ... iLqinç bi yöntem
Rap_styLee' Alıntı: akLına qeLirim akLın qidErxD Rap_styLee.... Genişletmek için tıkla ... iLqinç bi yöntem
Intkm_m3leqi Bayan Üye 17 Eyl 2008 #72 utanırım ama güLerim yani. glmemin 2 nedeni war 1-gerckten komk duruma olduqum için 2-mlltin bana bakıp dalga gecmemesi için x)
utanırım ama güLerim yani. glmemin 2 nedeni war 1-gerckten komk duruma olduqum için 2-mlltin bana bakıp dalga gecmemesi için x)
piS bebek Bayan Üye 17 Eyl 2008 #77 ßnm başıma qeLdi qülerek ztn bacaklarımın çarpık oldqnu annem hep söler dedim hahaha ztn rezil olmuştm dhada rezil oldm herlde
ßnm başıma qeLdi qülerek ztn bacaklarımın çarpık oldqnu annem hep söler dedim hahaha ztn rezil olmuştm dhada rezil oldm herlde
p0nip0n Bayan Üye 18 Eyl 2008 #79 ynMda arkadasım warsa eeqerr qülmeye baslar we telefonu weririrm foto ceksin diee D: bozunTuya wermem
ynMda arkadasım warsa eeqerr qülmeye baslar we telefonu weririrm foto ceksin diee D: bozunTuya wermem