hic birşey yapmazdım :D
inci_himes Bayan Üye 27 Nis 2010 #126 ---> yolda yürüodunuz ayağınız takıldı ve düştünüz.......... hiç düşmemişim gibi hafif hafif kaçarım gülerek xD
---> yolda yürüodunuz ayağınız takıldı ve düştünüz.......... hiç düşmemişim gibi hafif hafif kaçarım gülerek xD
Beyefendi Kayıtlı Üye 28 Nis 2010 #127 ---> yolda yürüodunuz ayağınız takıldı ve düştünüz.......... Ben çok gülerim, kendim de düşsem, başkası da düşse çok gülerim. Aslında başkasına gülmek ayıp ama ne yapayım, tutamıyorum kendimi.
---> yolda yürüodunuz ayağınız takıldı ve düştünüz.......... Ben çok gülerim, kendim de düşsem, başkası da düşse çok gülerim. Aslında başkasına gülmek ayıp ama ne yapayım, tutamıyorum kendimi.
` GüLşah Bayan Üye 28 Nis 2010 #128 ---> yolda yürüodunuz ayağınız takıldı ve düştünüz.......... GüLmeye başLarım xD xD
Hanımefendi Bayan Üye 29 Nis 2010 #129 ---> yolda yürüodunuz ayağınız takıldı ve düştünüz.......... Hazır yere düşmüşüm, bağdaş kurup otururdum dinlenirdim azcık. Yanımda arkadaşlarım varsa oturduğum yerden fıkra anlatır onlarıda güldürürdüm.
---> yolda yürüodunuz ayağınız takıldı ve düştünüz.......... Hazır yere düşmüşüm, bağdaş kurup otururdum dinlenirdim azcık. Yanımda arkadaşlarım varsa oturduğum yerden fıkra anlatır onlarıda güldürürdüm.
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 29 Nis 2010 #130 ---> yolda yürüodunuz ayağınız takıldı ve düştünüz.......... benim gibi sakarsanızxD sürekli düşen biriyseniz bu oldukça doğal bir durumdurxD
---> yolda yürüodunuz ayağınız takıldı ve düştünüz.......... benim gibi sakarsanızxD sürekli düşen biriyseniz bu oldukça doğal bir durumdurxD
^monaLİSA_! Bayan Üye 4 May 2010 #131 ---> yolda yürüodunuz ayağınız takıldı ve düştünüz.......... hemen ordan uzaklaşırım
Deathalone Banned 4 May 2010 #132 ---> yolda yürüodunuz ayağınız takıldı ve düştünüz.......... bişy yokmus gibi devam ederim xp
B By SerhaT Kayıtlı Üye 4 May 2010 #133 ---> yolda yürüodunuz ayağınız takıldı ve düştünüz.......... Kalkar ve yoluma devam ederim.
ashli Bayan Üye 4 May 2010 #134 ---> yolda yürüodunuz ayağınız takıldı ve düştünüz.......... Düşmez kalkmaz bir Allah kalkar yürümeye devam ederim
---> yolda yürüodunuz ayağınız takıldı ve düştünüz.......... Düşmez kalkmaz bir Allah kalkar yürümeye devam ederim
-sHeqeR- Bayan Üye 4 May 2010 #135 ---> yolda yürüodunuz ayağınız takıldı ve düştünüz.......... diqer qüLmekten ayawa kaLkamam kii
LaNéDLy qHz Bayan Üye 4 May 2010 #136 ---> yolda yürüodunuz ayağınız takıldı ve düştünüz.......... Kesinlikle gülmeye başLarım hahaha
ultra_merve Bayan Üye 4 Ağu 2010 #137 ---> yolda yürüodunuz ayağınız takıldı ve düştünüz.......... gülerdim bozuntuya vermezdim
ßéLa_07 Kayıtlı Üye 4 Ağu 2010 #138 ---> yolda yürüodunuz ayağınız takıldı ve düştünüz.......... Takılıp Düştüqüm Şeye Küfrederdim
''Can Tanesi'' Bayan Üye 5 Ağu 2010 #139 ---> yolda yürüodunuz ayağınız takıldı ve düştünüz.......... bişe olmamış gibi gülmeye başlar oradan kaçardım
---> yolda yürüodunuz ayağınız takıldı ve düştünüz.......... bişe olmamış gibi gülmeye başlar oradan kaçardım
LityuM Bayan Üye 5 Ağu 2010 #140 ---> yolda yürüodunuz ayağınız takıldı ve düştünüz.......... Gülerdim kendime.