Bu karda bu kışta bu kıyamette ,
Senin için burdayız biz Fenerbahçe .
Soğuktan üşüsek titresek bile ,
Sana olan aşkımız bitmez Fenerbahçe .
Bu dizeler ıslandı dudaklarımızda dün . Gerçekten buz gibi bir hava da , rüzgarın eksik olmadığı , karın üzerimize bir taş gibi düştüğü günde . Boynumuzda Sarı - Laci atkılarımızla olmazsa olmazlarımızdaydık yine . Nazlı'nın önünde elimde biram ile başlayan sonrada Votka'ya dönen arkadaşlık , dostluğun pekişip Aşka açılan kapı da yol aldığımız günde .
Dün akşam gerçekten çok güzeldi . Hem stres attım , hemde eğlendim . Her ne kadar üşüsem bile . Yorucu bir gün geçirdim ama dolu dolu bir pazar geçirdim . Yalnız olsaydım dert değildi soğuk ama kardeşim de olunca yanımda , konu farklı yerlere yol aldı .
Eve geldiğim de soğuktan donmak üzere olduğumu fark ettim . Sağolsun annem sıcacık çorbasıyla içimizi ısıttı . Battaniyemin altına giriverdim hemen . Televizyona bakarken sızmışım . Sabahın erken saatlerinde Merhaba derken şehrime . Bir gelinlik kadar beyaz , ama içi de o denli siyah olan şehrimi gördüm . Kar , bir süreliğine de olsa Şehrimin pisliğinin üzerini örtmüş . Soğuk ve Rüzgarlı bir hava yine karşımda . Bir yanda Leptopum kucağımda , diğer yandan Sigara + Nescafe ve Kar Seyretmek gerçekten çok güzel .
Bunların yanında bugün Gebzeye gitmem gerekiyordu ki , ben daha siteden dışarıya çıkamadım . Aksiyonu bugünde dışarıda bıraktım . Yeni günün , yeni haftanın bize getirisi ilk defa beyazlık oldu .
İnsanlarda ki çamuru kapatan bir çocuğun masumluğunda ... Yeni anılara ...