---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Babamın mezarına gider, ağlardım.
LityuM Bayan Üye 19 Nis 2015 #461 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Babamın mezarına gider, ağlardım.
Deniz kızı Bayan Üye 18 Tem 2015 #462 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Bugün istanbula ucardim
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 7 Ağu 2015 #463 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? beklerdim olümü
Derin42 Bayan Üye 7 Ağu 2015 #464 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? sevdiklerimle son vakitlerimi gecirirdim
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 10 Ağu 2015 #465 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşardım, son saatlerde ise erdogana suikast girişiminde bulunurdum.
---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşardım, son saatlerde ise erdogana suikast girişiminde bulunurdum.
BadMatmazel توغبه Prenses 10 Ağu 2015 #466 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Sevdiklerimle geçiririm
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 10 Ağu 2015 #467 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? sevdikleri nle vakit geçiridim
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 10 Ağu 2015 #468 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Onu hem sevdiğimi bir o kadar da nefret ettiğimi söylerdim
---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Onu hem sevdiğimi bir o kadar da nefret ettiğimi söylerdim
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 10 Ağu 2015 #469 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? yukardaki ni görür dum
G Gülümse. Bayan Üye 12 Ağu 2015 #470 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Uyurdum
Skaikru Kayıtlı Üye 12 Ağu 2015 #471 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? günahlarım için af dilerdim
O osmnfrtt Banned 13 Ağu 2015 #472 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? güzel bir çelenk yaptırır
N Nuyageva Bayan Üye 19 Eyl 2015 #473 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? İcimde biriktirdiklerimi hakedenlere söylerdim.Öbür tarafa rahat gideyim diye .) Bazisini döverdimde .)
---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? İcimde biriktirdiklerimi hakedenlere söylerdim.Öbür tarafa rahat gideyim diye .) Bazisini döverdimde .)
Yitirilen Banned 19 Eyl 2015 #474 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Morpheuses' Alıntı: günahlarım için af dilerdim Genişletmek için tıkla ... aynenn
---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Morpheuses' Alıntı: günahlarım için af dilerdim Genişletmek için tıkla ... aynenn
Apocalypse RUFUS Kayıtlı Üye 19 Eyl 2015 #475 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? yanlız takılırdım
BadMatmazel توغبه Prenses 19 Eyl 2015 #476 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Sevdiklerimle takılırdm
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 19 Eyl 2015 #477 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? ona buna bulaşır hır gür çıkarırdım
LocKe GururLan Bayan Üye 20 Eyl 2015 #478 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Sevdiklerimle vakit gecirirdim
N Nuyageva Bayan Üye 15 Kas 2015 #479 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Bugün kendimi öldürürdüm .)Yarina kadar catlardim .)
---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Bugün kendimi öldürürdüm .)Yarina kadar catlardim .)
Sibel1 Bayan Üye 25 Kas 2015 #480 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız ? aklıma bu video geldi :dd5f48ab724b3ff6220 :3cy0v: :3cy0v:
---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız ? aklıma bu video geldi :dd5f48ab724b3ff6220 :3cy0v: :3cy0v: