---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? tel mel yok hiç arıyamazsın :D
FiRaTT2 Banned 27 May 2011 #421 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? tel mel yok hiç arıyamazsın
'Gülümse :D Prenses 27 May 2011 #422 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? ev telefonu var
FiRaTT2 Banned 27 May 2011 #423 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? oda yok len kapatıyom birgülü öldürüp öyle ölürdüm
---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? oda yok len kapatıyom birgülü öldürüp öyle ölürdüm
'Gülümse :D Prenses 27 May 2011 #424 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? münazada verdiğimiz cevap : sabaha kadar sevişirdikk
---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? münazada verdiğimiz cevap : sabaha kadar sevişirdikk
FiRaTT2 Banned 27 May 2011 #425 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? sevişme bağımlısı
FiRaTT2 Banned 27 May 2011 #427 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? ölmek istemiyorum nayııırrr allahmmmm :19:
erencyln1903 Kayıtlı Üye 30 May 2011 #428 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Öleceğimi Bilsem Günümü Gün Edip Yapmadığım Şey Kalmazdı.
---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Öleceğimi Bilsem Günümü Gün Edip Yapmadığım Şey Kalmazdı.
ParadokS Kayıtlı Üye 5 Ara 2011 #429 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? ona onu çok sevdiğimi söylerdim, ailemle vakit geçirirdim.
---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? ona onu çok sevdiğimi söylerdim, ailemle vakit geçirirdim.
Berry* Bayan Üye 5 Ara 2011 #430 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? İlan-ı aşk ederim ona. Öleceğimi de sıkıştırırdım araya, vicdan azabı çeksiin.
---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? İlan-ı aşk ederim ona. Öleceğimi de sıkıştırırdım araya, vicdan azabı çeksiin.
'Kartaliçe Bayan Üye 5 Ara 2011 #431 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? bu güne kadar yapmadığım ibadetlerimi bi günde yapmaya çalışırdım herkese iyi davranırdım
---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? bu güne kadar yapmadığım ibadetlerimi bi günde yapmaya çalışırdım herkese iyi davranırdım
sonsabah Bayan Üye 5 Ara 2011 #432 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? son günümü aglayıp tevbe ederek ibadet ederek geçirirdim herkesten helalik isterdim...
---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? son günümü aglayıp tevbe ederek ibadet ederek geçirirdim herkesten helalik isterdim...
ParadokS Kayıtlı Üye 10 Ara 2011 #433 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? ailemle vakit geçirirdim.
Alemdar* Kayıtlı Üye 10 Ara 2011 #434 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Gemideki harpoon ve sea sparow güdümlü mermileri ateşlerdim herhalde
---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Gemideki harpoon ve sea sparow güdümlü mermileri ateşlerdim herhalde
eslem61 Bayan Üye 10 Ara 2011 #435 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? ailemle olurdum
zaman93 Kayıtlı Üye 14 Ara 2011 #436 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? helvamı yemek isterdim
eslem61 Bayan Üye 15 Ara 2011 #437 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Bütün gerçekleri sölerdim içimde ne varsa
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 15 Ara 2011 #438 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Herkez iLe Doya Doya VedaLaşır . Kime Ne SöyLemem Gerekiyorsa SöyLer Ve Sonra O ana Kadar İbadet Ederdim ..
---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Herkez iLe Doya Doya VedaLaşır . Kime Ne SöyLemem Gerekiyorsa SöyLer Ve Sonra O ana Kadar İbadet Ederdim ..
ParadokS Kayıtlı Üye 30 Ara 2011 #439 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? uyurum.
Yeditepe Banned 16 Ocak 2012 #440 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Normal hayatıma devam eder , yatmadan önce " Abdest " alırdım
---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Normal hayatıma devam eder , yatmadan önce " Abdest " alırdım