---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız ? uyurum.
ParadokS Kayıtlı Üye 25 Kas 2015 #481 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız ? uyurum.
BadMatmazel توغبه Prenses 26 Kas 2015 #482 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız ? Nefret ettiğim insanlara küfür ederim
ParadokS Kayıtlı Üye 27 Kas 2015 #483 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız ? Yemek yerim.
Brise Banned 16 Ara 2015 #484 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız ? Bütün itiraflarımı bağırırdım
M Moreas Bayan Üye 17 Ara 2015 #485 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız ? Affetmeye çalışırdım.
Silencio Kayıtlı Üye 18 Ara 2015 #486 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız ? Helallik isterdim. Yüzüm olmasa bile...
BadMatmazel توغبه Prenses 18 Ara 2015 #487 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız ? Hayatımı yaşardm bi gün olsa bile
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 5 Ocak 2016 #488 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız ? Benim için önemli olan, Ailem akrabalarım arkadaşlarımla geçirirdim..
---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız ? Benim için önemli olan, Ailem akrabalarım arkadaşlarımla geçirirdim..
Silencio Kayıtlı Üye 8 Ocak 2016 #489 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız ? Selin'nin yanına giderim.
M Moreas Bayan Üye 8 Ocak 2016 #490 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız ? [MENTION=156189]Mist[/MENTION] orta bir yerde buluşurduk ordan burası çok uzak
---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız ? [MENTION=156189]Mist[/MENTION] orta bir yerde buluşurduk ordan burası çok uzak
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 9 Ocak 2016 #491 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız ? Korkardım be. Bir şey de yapamam herhalde
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 12 Ocak 2016 #492 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız ? Realist olarak bakinca. Piskolojik cokuntu yasar romantiklige zaman bulamazdim.. Ailem yanimda olurdu buyuk ihtimal. Aklima gelirse helallik isterdim aklima gelen kisilerden
---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız ? Realist olarak bakinca. Piskolojik cokuntu yasar romantiklige zaman bulamazdim.. Ailem yanimda olurdu buyuk ihtimal. Aklima gelirse helallik isterdim aklima gelen kisilerden
Sibel1 Bayan Üye 14 Ocak 2016 #493 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız ? büte çalışmazdım
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 14 Ocak 2016 #494 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız ? Altın vuruş yapardım
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 14 Ocak 2016 #495 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız ? Bence hiç birşey yapamazdımm donar kalırdım...
---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız ? Bence hiç birşey yapamazdımm donar kalırdım...
BadMatmazel توغبه Prenses 14 Ocak 2016 #496 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız ? Sevmediğm insanlara küfür ederim
avan35 Sevmek Kim, Sen Kimsin, Kayıtlı Üye 21 Tem 2016 #497 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız ? Bütün varlığımı Huzur Evine Bağışlardım
furkanndogu Kayıtlı Üye 22 Tem 2016 #499 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız ? Cenaze ve defin işlemleri için hazırlık....
Marksentius Kayıtlı Üye 22 Tem 2016 #500 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız ? Sarılırdım, sarılmak istediklerime, sevdiğim veya sevmediğim, hayatıma anlam katan herkese.
---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız ? Sarılırdım, sarılmak istediklerime, sevdiğim veya sevmediğim, hayatıma anlam katan herkese.