---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Gidip boğaz köprüsünden atlardım.
Pranis Kayıtlı Üye 31 Ocak 2011 #381 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Gidip boğaz köprüsünden atlardım.
LoKuMuM<3 Bayan Üye 31 Ocak 2011 #382 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Son kez sevdiklerimle görüşürdüm
SinekValesi Kayıtlı Üye 1 Şub 2011 #383 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Vasiyetimi yazar ibadet ederdim.
İnci 1907 Prenses 4 Şub 2011 #384 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? vasiyetimi yazardım
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 18 Şub 2011 #385 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? tıka basa yemek yerdim ve banyo yapıp öleceğim saati beklerdim xD
---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? tıka basa yemek yerdim ve banyo yapıp öleceğim saati beklerdim xD
LocKe GururLan Bayan Üye 18 Şub 2011 #386 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? anneme babama söylerdim
Saw Kayıtlı Üye 18 Şub 2011 #387 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? İntihar Ederdim .P
` βэγzα ' Banned 18 Şub 2011 #388 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? 4MinoRMacH1Né' Alıntı: tıka basa yemek yerdim ve banyo yapıp öleceğim saati beklerdim xD Genişletmek için tıkla ... Aynı :M
---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? 4MinoRMacH1Né' Alıntı: tıka basa yemek yerdim ve banyo yapıp öleceğim saati beklerdim xD Genişletmek için tıkla ... Aynı :M
'Gülümse :D Prenses 18 Şub 2011 #389 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? sabaha kadar eğlenirim
B By SerhaT Kayıtlı Üye 19 Şub 2011 #390 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Neyim var neyim yok dağıtırdım.Helallik isterdim tanıdıklarımdan.Camiye gider namaz kılar ve tesbih çekerdim.Allah bizleri affetsin.
---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Neyim var neyim yok dağıtırdım.Helallik isterdim tanıdıklarımdan.Camiye gider namaz kılar ve tesbih çekerdim.Allah bizleri affetsin.
Buğra1 Kayıtlı Üye 19 Şub 2011 #391 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Hattımı kırardım
'Gülümse :D Prenses 19 Şub 2011 #392 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? geceeellleeeerrr akarr
Morfin Bayan Üye 25 Şub 2011 #394 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Tüm sevdiklerimi bir araya toplar onlarla vakit geçiririm.
---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Tüm sevdiklerimi bir araya toplar onlarla vakit geçiririm.
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 25 Şub 2011 #395 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? yarın bir gün öleceğimizi biliyoruz ne yapıyoruz.? Dün yaptığımızı.
---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? yarın bir gün öleceğimizi biliyoruz ne yapıyoruz.? Dün yaptığımızı.
'Gülümse :D Prenses 26 Şub 2011 #397 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Dans ederim
'-DamLa Bayan Üye 26 Şub 2011 #399 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Morfin' Alıntı: Tüm sevdiklerimi bir araya toplar onlarla vakit geçiririm. Genişletmek için tıkla ... .
---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? Morfin' Alıntı: Tüm sevdiklerimi bir araya toplar onlarla vakit geçiririm. Genişletmek için tıkla ... .
M miSs`LoneLy Bayan Üye 26 Şub 2011 #400 ---> Yarın Öleceğinizi Bilseydiniz Bugün Ne Yapardınız? NormaL bi gnmüs gibi davranmaya çalısırm