---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Seni bir yerden gözüm ısırıyor ama...
Nuri alco Banned 6 May 2011 #3,061 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Seni bir yerden gözüm ısırıyor ama...
REiSS Kayıtlı Üye 7 May 2011 #3,063 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Naber Derya Derim xD
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 7 May 2011 #3,064 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? way kardeşim nbr yaaa
LoKuMuM<3 Bayan Üye 7 May 2011 #3,065 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Vay uğur ne işin var senin burda xD
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 7 May 2011 #3,066 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? gezmeye geldim yau nereye götrcen beni
LoKuMuM<3 Bayan Üye 7 May 2011 #3,067 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? İzmite gidelim hadi fuar , seka park nereyi istiyorsun xD
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? İzmite gidelim hadi fuar , seka park nereyi istiyorsun xD
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 7 May 2011 #3,068 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? farketmez ben misafrm umduum yere deil bulduum yere giderm sen nereye götrcen
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? farketmez ben misafrm umduum yere deil bulduum yere giderm sen nereye götrcen
LoKuMuM<3 Bayan Üye 7 May 2011 #3,069 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? En iyisi bize gidelim :I
GokTurk Kayıtlı Üye 7 May 2011 #3,070 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? yolumu değiştiririm.
LoKuMuM<3 Bayan Üye 7 May 2011 #3,071 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Çocuksu hareketler bunlar emre erek yok
GokTurk Kayıtlı Üye 7 May 2011 #3,073 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? LoKuMuM<3' Alıntı: Çocuksu hareketler bunlar emre erek yok Genişletmek için tıkla ... Gideceğim yolu sana mı soracağım
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? LoKuMuM<3' Alıntı: Çocuksu hareketler bunlar emre erek yok Genişletmek için tıkla ... Gideceğim yolu sana mı soracağım
LoKuMuM<3 Bayan Üye 7 May 2011 #3,074 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Üye olmakta zormu mesaj düzenlenmiyo xD Sazanmısın olum derim xD
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Üye olmakta zormu mesaj düzenlenmiyo xD Sazanmısın olum derim xD
LoKuMuM<3 Bayan Üye 7 May 2011 #3,075 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? GokTurk' Alıntı: Gideceğim yolu sana mı soracağım Genişletmek için tıkla ... Ben öyle bişey dediğimi hatırlamıyorum bulaşma bana
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? GokTurk' Alıntı: Gideceğim yolu sana mı soracağım Genişletmek için tıkla ... Ben öyle bişey dediğimi hatırlamıyorum bulaşma bana
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 7 May 2011 #3,076 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Büşra sen nie üye oldun
LoKuMuM<3 Bayan Üye 7 May 2011 #3,077 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Hayat şartları koçum xD
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 7 May 2011 #3,078 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? nolduunu merak ediorum
LoKuMuM<3 Bayan Üye 7 May 2011 #3,079 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Giremicem be foruma bugün belkide sondur xD