---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Konusmam
İnciBaran Bayan Üye 2 May 2011 #3,025 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? selam alüyküm.. nasılsın.. ne zamandır görüşemiyoruz..derim..
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? selam alüyküm.. nasılsın.. ne zamandır görüşemiyoruz..derim..
´ LoveJ. Bayan Üye 2 May 2011 #3,026 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Merhaba,siz düşlerforumdan vanlı inci olmalısınız ? Nasılsınız? derim (
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Merhaba,siz düşlerforumdan vanlı inci olmalısınız ? Nasılsınız? derim (
Rock SouL Kayıtlı Üye 2 May 2011 #3,027 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Bana çöpçü diyordun ? Bak memurların mesai saati ama ben burdayım xD Okuyom ben yia.
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Bana çöpçü diyordun ? Bak memurların mesai saati ama ben burdayım xD Okuyom ben yia.
´ LoveJ. Bayan Üye 2 May 2011 #3,028 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Sen okuyon mu yia ? xD
D Dipsiz Kuyu Kayıtlı Üye 2 May 2011 #3,029 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Selam veririm, hatrını sorarım..
´ LoveJ. Bayan Üye 2 May 2011 #3,030 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Dipsiz Kuyu' Alıntı: Selam veririm, hatrını sorarım.. Genişletmek için tıkla ... .
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Dipsiz Kuyu' Alıntı: Selam veririm, hatrını sorarım.. Genişletmek için tıkla ... .
endLesS Webmaster 2 May 2011 #3,031 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Sarılır öperim xD Napcam lan manyak selam veririm xD
´ LoveJ. Bayan Üye 2 May 2011 #3,034 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? endLesS' Alıntı: Sarılır öperim xD Napcam lan manyak selam veririm xD Genişletmek için tıkla ... xD Selam veririm :R
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? endLesS' Alıntı: Sarılır öperim xD Napcam lan manyak selam veririm xD Genişletmek için tıkla ... xD Selam veririm :R
endLesS Webmaster 2 May 2011 #3,035 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? selam veririm tekrar merhabaa merhabaa
'-DamLa Bayan Üye 2 May 2011 #3,036 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? tanımamazlıktan gelirim onun yaptıgı gbi
D Dipsiz Kuyu Kayıtlı Üye 2 May 2011 #3,037 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Selam veririm eğer işi yoksa sohbet ederim...
´ LoveJ. Bayan Üye 2 May 2011 #3,040 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Vay çöpçü n'apıyon buralarda xD