---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? hal hatır sorarım.
´ LoveJ. Bayan Üye 2 May 2011 #3,042 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? '-DamLa' Alıntı: hal hatır sorarım. Genişletmek için tıkla ... .
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? '-DamLa' Alıntı: hal hatır sorarım. Genişletmek için tıkla ... .
'-DamLa Bayan Üye 2 May 2011 #3,043 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? derdin ne benle drm
´ LoveJ. Bayan Üye 2 May 2011 #3,044 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Öyle mi hissediyosun derim?
'-DamLa Bayan Üye 2 May 2011 #3,047 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? tavırların öyle derim.
´ LoveJ. Bayan Üye 2 May 2011 #3,048 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? iyi bnmle konuşma,sana hiçbir şey yapmadım derim. Yoluma devam ederim.
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? iyi bnmle konuşma,sana hiçbir şey yapmadım derim. Yoluma devam ederim.
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 2 May 2011 #3,050 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? önüne bakta düşme derim
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 3 May 2011 #3,054 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Tanımazdım
´ LoveJ. Bayan Üye 3 May 2011 #3,055 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? BiRivayet' Alıntı: Tanımazdım Genişletmek için tıkla ... '
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? BiRivayet' Alıntı: Tanımazdım Genişletmek için tıkla ... '
İnciBaran Bayan Üye 4 May 2011 #3,056 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? selam alüyküm nasılsın istersen bizim eve gel çay içelim..
---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? selam alüyküm nasılsın istersen bizim eve gel çay içelim..
'-DamLa Bayan Üye 4 May 2011 #3,057 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? selam verir hal hatır sorarım
Rock SouL Kayıtlı Üye 6 May 2011 #3,058 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? Vaaayyt derim xD
'-DamLa Bayan Üye 6 May 2011 #3,059 ---> Üstteki kişiyi yolda görsen ne dersin ?? ooo anıLım nasılsın xD